Home » AOD Pro » Herfra kan du kontrollere op til 20 overvågningskameraer
Herfra kan du kontrollere op til 20 overvågningskameraer

Herfra kan du kontrollere op til 20 overvågningskameraer

Share

En ny Nuclias Connect-controller fra D-Link giver overblik over både videoovervågning og trådløst netværk. Den er udviklet til små og mellemstore virksomheder

Mangler du overblik over virksomhedens trådløse netværk og overvågningskameraer, kan du måske løse udfordringen med D-Links nye administrationsenhed Nuclias Connect Hub Plus DNH-200. Det er en selvstændig, alt-i-en netværks- og videoovervågningsenhed, som retter sig mod specielt små og mellemstore virksomheder.

Ifølge D-Link kan DNH-200 håndtere op til 50 trådløse adgangspunkter og 20 D-Link-netværkskameraer. Den nye lancering har en indbygget controller og er forudinstalleret med Nuclias Connect-software – en netværksadministrationsløsning, der fjerner behovet for en computer eller server, og som D-Link betegner som ”intuitiv og fleksibel”.

Se også:  Sæt skub i kontoret – ny Wi-Fi 6E-router med cloud-administration

DNH-200 er kompatibel med de nyeste Wi-Fi 6-adgangspunkter og kameraer med understøttelse af 4K UHD H.265.

Forskellige typer optagelse

Nuclias Connect Hub Plus tilbyder er en videoovervågningsløsning, som giver flere optagelsestilstande, herunder kontinuerlig, manuel, planlagt og begivenhedsdrevet optagelse. Denne funktion skulle gøre det nemt for administratorer at se overvågningsvideoer i realtid og optaget materiale.

DNH-200 understøtter H.265- og H.264-komprimeringsformater, en sata 2,5″-harddiskplads med understøttelse af op til 5 TB og gør det muligt automatisk at overskrive for at sikre, at videoovervågningssystemet fortsætter med at optage og gemme de nyeste videoer.

Nuclias Connect Hub Plus har mange funktioner til netværksadministration, sikkerhed, videoovervågning og fejlfinding. Derudover har det flere identitets- og adgangsstyringsværktøjer – såsom loginportal, integration af betalingssystem og hotelfunktion med forbindelseskode. Et tilladelsessystem på flere niveauer giver administratorer mulighed for at tildele forskellige niveauer af styringskontrol til lokale netværk.

Se også:  Med denne NAS bliver de helt store data-lagringer gjort hurtige

Derudover giver Nuclias Connect Hub Plus et omfattende overblik over et netværk i form af analyser og statusrapporter, så netværksadministratorer kan holde sig ajour med status for hele netværket.


TAGS
D-Link
netværk
netværksadministration
Videoovervågning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S