Home » AOD Pro » Endelig en Chromebook med muskler – nu skal kontorerne erobres
Endelig en Chromebook med muskler – nu skal kontorerne erobres

Endelig en Chromebook med muskler – nu skal kontorerne erobres

Share

Chromebooks er svage og bruges på skoler. Men ikke denne her. Lenovo appellerer til virksomhederne med en bærbar Chrome OS-computer, som kan matche selv de bedre Windows-laptops målt på specifikationer

Chromebook’ens hjemmebane er især skolemiljøer. Men de mange nye hybride arbejdspladser får nu Lenovo til at lancere en Chromebook rettet direkte mod virksomheder, der vil fokusere på hybride arbejdspladser: ThinkPad C14 Chromebook Enterprise.

Lenovo oplyser, at den nye Chromebook er gearet til den hybride arbejdsdag, og at den kombinerer det bedste fra Thinkpads kendte produktivitet og pålidelighed med Chrome OS’ cloud-baserede enkelhed og fleksibilitet.

Opgrader på distancen

Den nye bærbare computer skulle sikre ekstra fleksibilitet fra distancen, fordi det med Chrome OS er muligt at opgradere til Chrome Enterprise Hybrid Workforce-løsninger. Derved kan virksomheder på enkelt vis strømline den teknologiske infrastruktur og fleksibilitet ved at give medarbejderne adgang til cloud-baserede applikationer som Google Workspace og Google Meet.

Se også:  Nu kan skoleelever bruge pen på deres Chromebook

Chrome Enterprise Hybrid Workforce giver også en øget robusthed i virksomhederne gennem individuelle og krypterede cloudprofiler, så medarbejderne nemt og hurtigt kan skifte mellem arbejdslokationer og enheder, forklares det.

Derudover har Lenovo en såkaldt zero-touch implementeringsservice, som skulle sikre, at den it-ansvarlige har mulighed for hurtigt og enkelt at konfigurere, implementere og administrere den enkelte maskine via Google Admin-konsollen.

Masser af hestekræfter

Chromebooks har traditionelt ikke været kendt for at være produktionsmaskiner eller udstyret med spandevis af hestekræfter. Men Thinkpad C14 Chromebook har en fin hardwaremæssig base.

Den er udstyret med en 12. generation Intel Core i7-processor, der er understøttelse af Wi-Fi 6E2 og mulighed for 4G LTE CAT9, så der altid er forbindelse til virksomheden uanset, hvor laptoppen befinder sig.

Se også:  Prisvenlige Chromebooks fra Acer

Den nye Chromebook kan leveres med op til 256 GB lagerplads og 16 GB hukommelse og har en 14”-skærm, der kan leveres med eller uden touch-funktion.

Der er ingen danske priser endnu. Men i euro vil prisen være cirka 480 euro, når Thinkpad C14 Chromebook rammer markedet til august.


TAGS
Chrome OS
Chromebook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S