Home » Lagerenheder » Konge-ssd på 1TB
Konge-ssd på 1TB

Konge-ssd på 1TB

Share

Kingmax er klar med med et solid state drev, som har ikke mindre end 1TB lagerplads til dine filer. Hastigheden er dog ikke imponerende

På trods af den væsentlige højere hastighed har ssd’erne haft et par ulemper, sammenlignet med den traditionelle harddisk. Ydelsen har været ujævn og kapaciteten langt lavere, end man er vant til fra de skivebaserede drev. Efterhånden er ydelsen dog blandt langt mere stabil, og nu er kapaciteten også ved at komme op i fornuftig størrelse.

Kingmax er således klar med et af de første ssd-drev, der giver dig ikke mindre end 1TB lagerplads. En særlig patenteret pakke-teknologi gør det muligt klemme så megen data ned på drevet.

Se også:  WD lancerer prisstærk SSD i lommestørrelse

Det nye drev er sikret mod chok og vibrationer og skulle praktisk talt være lydløst. Hastigheden er dog ikke just imponerende, selvom den er væsentligt højere end en almindelig harddisks. Du får en skrivehastighed på op til 260MB/s og en læsehastighed på op til 210MB/s med 1TB-modellen. Drevet fås dog også med 32GB, 64GB, 128GB, 256GB og 512GB og for de mindste er hastigheden langsommere.

Det kunne være ret interessant at høre hvad Kingmax havde forestillet sig, at de skulle have for en 1TB-model, men desværre har vi endnu ikke fået oplyst priser på drevene. Vi afventer dog svar, og kan forhåbentlig melde tilbage med prisen senere.

Se også:  Samsung SSD 980 Pro 2TB [TEST]: Det ultimative lager til din pc

TAGS
KINGMAX
SSD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S