Blue Rasperry [TEST]: Komplet lydstudie i mikrofonen

Blue Rasperry [TEST]: Komplet lydstudie i mikrofonen

Share

Den ligner en gammeldags mikrofon, men er et komplet optagestudie, du kan bruge sammen med din smartphone. Blue Raspberry rummer teknologi, som du også finder i professionelle lydstudier

Den er udformet som en mikrofon fra 1950’erne, og den kan optage musik, sang, naturlyde, og hvad du ellers ønsker – alt sammen i en overvældende kvalitet. Det kræver blot, at du har en smartphone, tablet eller computer med.

Blue Raspberry fungerer med alle lydprogrammer, da den blot erstatter den mikrofon, du normalt bruger – for eksempel den indbyggede i din smartphone. Den har desuden indbygget 24-bit/48 KHz digital til analog-konverter, så du kan få bedre lyd, end mange lydprogrammer tilbyder. Opløsningen er bedre end cd-kvalitet.

Se også:  Blue Raspberry [TEST]: Lav gode optagelser med din smartphone

Dertil kommer, at Blue Rasp-berry under det flotte metalgitter er opbygget som en ægte studiemikrofon. Membranen og elektronik er måske ikke af samme kaliber som en ægte studiesag til multimange tusind kroner.

Men konstruktionen gemmer blandt andet på et indbygget akustisk filter, der trods miniformat minder om de dæmpeplader, du finder i nogle koncertsale. Sådan nogle acoustic diffusers sikrer, at de vigtige lyde får fokus og uvedkommende lyde fra rum og omgivelser dæmpes.

Får strøm fra mobilen
Del denne