Kompetent kontorskærm til rimelige penge

Kompetent kontorskærm til rimelige penge

Share

En professionel kontorskærm som Samsung S27D850T koster mere end en generisk computerskærm til privat brug. Ser man på skærmens kvaliteter er prisen dog mere end rimelig

Samsung er i vide kredse kendt for deres computerskærme til privat brug, hvor designet til tider hælder til den skulpturelle side.
Man kan ikke sige, at S27D850T-skærmen ikke har et fornuftigt design, den fremstår bare i overensstemmelse med sit tiltænkte brugsmønster lidt mere formel og tilbagetrukket.

Skærmen er udført i plast i farverne titansølv og sort, og materialerne virker meget gedigne og tilforladelige.

Fronten præsenterer sig mest nøgtern med et professionelt udtryk, der manifesterer sig i store og tydelige knapper til on-screen displayet, og skærmrammen der står ud fra skærmen som små skyklapper og skærmer for lys for oven og fra siderne.

Se også:  Samsung Galaxy A5 [TEST]: Lækker mobil i mellemklassen

Bagsiden, der blander sort og titansølv i et bånd, ser ret nobel ud, hvilket den svungne stander, hvorpå skærmen er monteret, også bidrager til. Foden er stor og gør, at skærmen står stabilt uanset skærmposition.

Farveglad skærm

S27D850T er udstyret med en WQHD-opløsning, hvilket svarer til en pixeltæthed på 108,8 PPI. Det er ikke revolutionerende, men det passer fint til mange kontorprogrammer.

Det er heller ikke så meget skærmopløsningen som farvegengivelsen, der kendetegner denne skærm. Skærmen anvender et PLS-panel, der er i stand til at vise 1,07 milliarder farver, den er også i stand til at vise 100 % af sRGB-farverummet.

Skærmen har en semi-mat anti glare-belægning, der gør, at skærmen ikke er ret modtagelig for indkommende lys. Konstruktionen med de førnævnte skærmrammer eller skyklapper fuldender billedet.

Se også:  Galaxy S8 er lanceret: Her er Samsungs nye topmobil
Del denne