Home » Kamera » Kompakte kameraer med masser af kræfter
Kompakte kameraer med masser af kræfter

Kompakte kameraer med masser af kræfter

Share

Hvad enten du vil have et traditionelt kompaktkamera eller et lille spejlrefleks-kamera, er der masser af power at hente i selv de mindste modeller, der kommer på markedet i øjeblikket

En ordentlig klods af et spejlrefleks med stort objektiv placeret på et solidt stativ er fortsat den sikreste vej til gode billeder, men man kan efterhånden komme et rigtig langt stykke af vejen med mere kompakte løsninger.

Producenterne er godt i gang med at komme med nye bud på sommerens stærkeste skarpskydere.

Kompaktkamera med kraftig processor

Canon er klar med kompaktkameraet PowerShot SX280 HS. Hjertet i kameraet er den nye DIGIC 6-processor, hvis styrke blandt andet skal være at levere gode billeder selv under de værst tænkelige lysforhold. Desuden tillader den, at du optager videoklip i fuld hd-kvalitet med op til 60 frames i sekundet. På den måde skal det være muligt at filme actionfyldte scener med flydende resultat.

CMOS-sensoren giver opløsning på 12,1 megapixels og videooptagelser under alle forhold op til ISO 6400. Samtidig er der indbygget 25 mm vidvinkel objektiv med 20 x optisk zoom og optisk billedstabilisator, der giver op til fire blænder mere at arbejde med. Skulle det ikke være nok, kan zoom-faktoren forlænges digitalt op til 40 x.

[pt id=’2025997′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Canon PowerShot SX280 HS.”‘]

Canon PowerShot SX280 HS.

Kameraet er udstyret med 3.0” PureColor II G LCD-skærm og der er gps og Wi-Fi-funktion, så du kan tagge dine billeder med tid og sted samt dele billeder på sociale netværk eller sende dem trådløst til computeren.
Canon PowerShot SX280 HS er på markedet nu – se prisen her.

Se også:  Canon Maxify GX7050 [TEST]: God driftsøkonomi med fikse blæktanke

Kompakt skarpskyder udfordrer systemkameraet

Det nye Lumix GF6 fra Panasonic er ifølge producenten mindst lige så veludstyret og alsidigt som langt større og dyrere systemkameraer.

Det er skabt til brugere, som er vant til at udnytte deres smartphones kreative muligheder, men ønsker mere professionelle resultater med kontrol over lukker, blænde og optik. Kameraet har dog også ”iA+”-funktion, hvor kameraet selv vælger optimale programindstillinger i alle situationer.

[pt id=’2026009′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Panasonic Lumix GF6.”‘]

Panasonic Lumix GF6.

Ny Live MOS-sensor og Venus-billedprocessor giver billeder på 16 megapixels og video i fuld hd. Med en ny avanceret støjreduktionsteknologi kan GF6 også tage billeder, hvor både lyse og mørke områder gengives med minimal støj.

GF6 er også udstyret med en kreativ værktøjskasse, der rummer 19 forskellige filtereffekter, og mulighed for selvportrætter ved at vinkle LCD-skærmen ud, dreje den 180°, holde kameraet i armslængde og aktivere den dedikerede ”Self Shot”-funktion. Wi-Fi er ligeledes indbygget, og med Panasonics Image App installeret, kan man fjernstyre eksponering, zoome og meget andet direkte fra sin smartphone eller tablet. GF6 kommer i farverne sort og hvid og er i butikkerne nu –se prisen her.

Se også:  Panasonic Lumix S5 [TEST]: Fremragende full-frame til rimelige penge

Let spejlrefleks fra Canon

Ønsker du slet ikke at gå på kompromis, så du vil have et spejlkamera, behøver det heller ikke at fylde alverden.

Canon er klar med EOS 100D, som er det mindste og letteste spejlreflekskamera i sin klasse. Kameraet vejer blot 407 g men har en klar optisk søger, der giver den fulde DSLR-oplevelse.

[pt id=’2025951′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Canon EOS 100D.”‘]

Canon EOS 100D.

EOS 100D har desuden en stor 7,7 cm (3,0”) ClearView II kapacitiv touchscreen, som gør det enkelt at tilpasse indstillinger og gennemse billeder.
Kameraet har APS-C Hybrid CMOS AF II-sensor og kraftig DIGIC 5-processor, som sikrer billeder på 18 megapixels og film i full hd.

Der er en stor 7,7 cm (3,0”) ClearView II kapacitiv touchscreen til rådighed, som gør det enkelt at tilpasse indstillinger og gennemse billeder.

Canon EOS 100D er på markedet nu – se prisen her.


TAGS
Canon
kompaktkamera
Panasonic

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S