Home » Kamera » Kompakt til den kreative
Kompakt til den kreative

Kompakt til den kreative

Share

G-serien fra Canon har i årevis været en kæledægge blandt entusiaster

Det er et kompakt kamera, der byder på mange kreative muligheder, og som altid har været bygget og designet, som fotografer ønsker det. Altså med fokus på det praktiske, solidt kamerahus, godt objektiv og så videre.

Nu er kameraet ikke super kompakt, men som modellerne mellem DSLR og de helt små, er nu en ny af slagsen altså på banen. G11 er navnet, og den byder, som tidligere modeller, på muligheden for at være kreativ, som med et DSLR, men dog uden udskifteligt objektiv, som for eksempel Olympus Pen, og andre fra deres Micro Four Thirds-standard, tilbyder.

Se også:  Det hidtil hurtigste spejlløse fuldformat-kamera fra Canon

Men 5x optisk zoom og et meget lysfølsomt objektiv kombineret med en ditto billedsensor betyder, at du er godt dækket ind. Der kan køres med høje ISO-værdier – op til 3200 ISO – uden at billedet bliver alt for kornet (ifølge Canon). Det skyldes blandt andet et nyt Dual Anti-Noise system, som sørger for at fjerne støj i billedet.

Det sammen med den hurtige Digic 4 processor skulle gøre, at du får op mod to blænder mere at arbejde med. Det er i praksis ret meget og meget brugbart i mange situationer, hvor du har brug for eksempelvis højere lukkerhastighed eller højere ISO.

[pt id=’2004482′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”G11 er et kompakt kamera til entusiasten. Læg mærke til den todelte knap øverst til venstre hvor du vælger program på den ene og ISO på den anden. Fin detalje!”‘]

G11 er et kompakt kamera til entusiasten. Læg mærke til den todelte knap øverst til venstre, hvor du vælger program på den ene og ISO på den anden. Fin detalje!

Ingen HD-film

Som forgængerne har du både en analog søger og en drejelig LCD-skærm på 2,8”. Her er tale om en ny type, som skulle være meget lysstærk næsten uanset, hvordan du vinkler den. Opløsningen på LCD-skærmen er fine 461.000 pixel.

Opløsningen på kameraet er 10 megapixel, og der kan skydes op til 2,4 billeder i sekundet. Så må du dog nøjes med en opløsning på 2,5 megapixel.
Du må også undvære at kunne filme i HD-opløsning, og det er efter vores mening en lille fejl – det får du hos alle konkurrenterne.

Til gengæld gør prisen på små 5.100 kroner – vejledende – G11 til et attraktivt bud på dit næste kamera


TAGS
Canon
Canon G11
Kamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S