Home » Kamera » Kompakt superzoom til lavpris
Kompakt superzoom til lavpris

Kompakt superzoom til lavpris

Share

Det vi efterlyser her på Datatid, når talen går på et kompakt kamera, er naturligvis høj kvalitet – men også høj zoom, god pris og et design der betyder, at den kan tages med uden besvær.

Disse krav synes Olympus at kunne opfylde med deres µ7010. Prisen er lige under 1.600 kroner, og designet er rimeligt kompakt. Men dets ”partytrick” er, at det har hele 7x optisk zoom dækkende fra 28 mm til hele 196 mm – naturligvis med indbygget billedstabilisator. Alligevel er det ikke så tykt – den store zoom afsløres først, når du tænder for kameraet, og det store zoom objektiv kører frem.

Opløsningen er 12 megapixel, og det er rigeligt for et kamera i denne klasse. Bag på er der kun få knapper – det meste dækkes af en 6,9” stor og rimelig lysstærk LCD-skærm.

Betjeningsmæssigt er Olympus fin, og kun når du skal finde de mere specielle funktioner – eller slå dem fra – tager det lidt tid at finde de rigtige knapper. Til gengæld klarer det ansigtsgenkendelse med op til 16 ansigter og mange gode autofunktioner, så du i praksis blot skal tænde og skyde.

Vi synes rigtigt godt om µ7010. Det er ikke det mindste i sin klasse, men den store zoom og den hurtighed det stiller skarpt med, får tankerne på dyrere kameraer.

Det samme gælder billedkvaliteten, hvor der især er en god dybde i farverne og en rigtig god stoflighed, der falder i øjnene. Kun når der er store kontraster i billedet, eller du skal arbejde med høje ISO-værdier, afsløres, at her er tale om et alt andet lige billigt kamera. Men til prisen er det mere end godkendt. Du får fin kvalitet, og features du kan bruge til noget – og det er jo det, der tæller!

[pt id=’2007061′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Olympus µ7010 er et stærkt bud på et kompakt kamera til lav pris – og du kan få det i andre farver end denne pink!”‘]

Olympus µ7010 er et stærkt bud på et kompakt kamera til lav pris – og du kan få det i andre farver end denne pink!


Olympus µ7010
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
kompaktkameraer
Olympus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S