Home » Kamera » Kompakt lækkerbisken
Kompakt lækkerbisken

Kompakt lækkerbisken

Share

Canons Ixus serie er lommekameraer i luksusklassen, og det er blevet et designikon på linje med Coca Cola og Porsche 911.

Ganske godt gået af et lille kamera. Deres topmodel indeholder ofte lækker finish og masser af gode features og den nuværende top-of-the-pops Ixus 990IS er ingen undtagelse.

Det er spækket med features, som blandt andet Motion Detection teknologi så den kan ”fange” ting i bevægelse, avanceret ansigtsgenkendelse der kan registrere op til 35 ansigter på samme billede.

Læg dertil antislør, der betyder, at den sørger for, at du slipper for slørede billeder. Der er forbedret kontrast, samme billedprocessor til at håndtere de 12 megapixel opløsning som du har i de større DSLR typer og meget, meget mere.

Se også:  Nyt topkamera: Canon klar med et frådende fartmonster

Herunder naturligvis også mulighed for at filme i HD-opløsning.
Men det er sjovt nok ikke features, selv om de 5x optisk zoom med god billedstabillisator er rigtig god, der falder i øjnene.

Det er det usandsynligt lækre design, den flotte titanlignende overflade og de få store knapper bagpå. Her finder du også en meget lysstærk 3” LCD-skærm og en meget intuitiv og let betjening af alle funktioner.

[pt id=’2008201′ size=’large’ link=’file’]

 

Der stilles skarpt og zoomes med fin sikkerhed – kun under lidt dårlige lysforhold kan den blive snydt, og her har vi set bedre fra andre producenter – eller Canon selv for den sags skyld.

Se også:  Canon Maxify GX7050 [TEST]: God driftsøkonomi med fikse blæktanke

Ixus 990IS leverer meget farvemættede og lækre billeder, der har et nærmest filmisk skær over sig. Skarpheden er der, og detaljerne stikker fint frem. Men billederne er meget homogene og naturlige at betragte.

Det sammen med det flotte design, den lækre finish og gennemførte kvalitet betyder, at dette kamera er et, du meget gerne vil eje. Også selvom du kan få kameraer, som reelt er lige så gode til mindre end de 2.500 kroner, du skal slippe for det.

Til gengæld har du bevidstheden om, at du har toppen af poppen i denne kameraklasse!


Canon Ixus 990IS
  • Pris
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Canon
Digitalkamera
LCD-skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S