Home » Hovedtelefoner og højttalere » Kompakt DAB-radio og iPod-dock
Kompakt DAB-radio og iPod-dock

Kompakt DAB-radio og iPod-dock

Share

Pures DAB-radioer er kendt for deres gode lyd og deres mange funktioner. Desværre lever Chronos iDock ikke helt op til den gode lyd, men har dog helt fint styr på de mange funktioner

Spændende design, masser af funktioner og god lyd er det, som Pure gennem de sidste par år har vænnet os til, og som vi derfor altid forventer, når de sender et nyt produkt på gaden.

Et af de nyeste bud på en DAB-radio fra Pure er Chronos iDock Series II, og vanen tro er det udover en DAB-radio, også en fm-radio og dock for din iPod eller iPhone.

Chronos er designet, så den skal være lille og kunne placeres i et hjørne, men hvor Pure normalt er ret stilsikre i deres design, så er denne DAB-radio ikke specielt flot.

Den har et meget billigt udseende, og med fare for at fornærme designerne bag radioen så ligner den noget, du ville forvente at kunne købe i Fætter BR til dine børn.

Men igen – design er svært at diskutere, og der er helt sikkert folk, der vil synes, at denne radio er flot, og når alt kommer til alt, er der jo også lyden, der er den vigtigste, når det kommer til en radio.

Imponerer ikke med lyden

Men igen går det lidt galt for Pure. Om det er fordi, de skal have presset to højttalere ned på ganske lidt plads, ved vi ikke, men der mangler virkelig meget karakter på lyden i Chronos. Faktisk understøtter den ganske udmærket det indtryk, som designet gav os, nemlig billigt… eller skal vi sige discount?

Vi afprøvede først lyden fra DAB-delen og derefter fra fm-delen. Ikke at vi forventede, at lyden ville ændre karakter, og det skete da heller ikke.

Som det sidste prøvede vi, hvordan lyden ville lyde, når vi sluttede vores iPhone til, og her var resultatet ganske forventeligt; nemlig heller ikke for godt.

Nu er det nok lidt for meget at sige, at det er et decideret dårligt produkt, vi her har fat i. Chronos er beregnet til at stå i det lille værelse, garagen eller køkkenet, og det kunne godt have været et fint produkt hertil, for der forventer du ikke nødvendigvis verdens bedste lyd.

Men, hvad der så igen skærer produktet ned er prisen. For når det koster omkring 1.300 kroner, så må vi bare forvente en bedre lyd.


Chronos iDock Series II
  • Funktionalitet
  • Pris
2

Alt om DATA siger

Vi må nok sige, at Pure skuffede denne gang. Et produkt med et halvdårligt design, en høj pris og en alt for dårlig lyd. Helt atypisk Pure.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Chronos
DAB
iDock
Pure

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S