Home » Andet » Kompakt USB-mikrofon i studiekvalitet
Kompakt USB-mikrofon i studiekvalitet

Kompakt USB-mikrofon i studiekvalitet

Share

Blue udvider nu familien af populære USB-mikrofoner med en ny, kompakt skrivebordsmodel af deres topsælgende Yeti-mikrofon: Yeti Nano. Den nye model leverer Blues velkendte lydkvalitet og gør det nemt for fx youtubere, vloggere og podcastere at optage og streame lyd

Blue – som i 20 år har lagt navn til nogle af verdens bedste USB-mikrofoner – lancerer nu endnu en premium USB-mikrofon.

Yeti Nano er udviklet til at optage lyd i studiekvalitet. En ideel mikrofon for fx youtubere, streamere og podcastere, men den er også velegnet til at bruge på kontoret til Skype og videokald.

Yeti Nano er en såkaldt plug’n’play mikrofon, der gør det muligt at optage lyd direkte fra computeren, og med sit kompakte design kan den nemt stå på skrivebordet.

Studielyd på skrivebordet

Kombineret med forsinkelsesfrit stik til høretelefoner samt volumenkontrol, muteknap og mulighed for at vælge optagemønster direkte på mikrofonen gør det Yeti Nano til et oplagt valg som hjemmestudie-mikrofon.

Se også:  JBL Quantum Stream [TEST]: Prisvenlig mikrofon til streameren

Yeti Nano har nemlig to proprietære kondensatormikrofon-kapsler, som er specialtunede til at gøre ens stemme exceptionel nærværende og detaljeret. Mikrofonen understøtter optagelse ved 24-bit/48kHz, og plug’n’play -funktionen understøtter en række forskellige software- og styresystemer, så Yeti Nano har brede anvendelsesmuligheder.

Med Yeti Nano kan man via en kontrolknap på mikrofonen skifte mellem to forskellige optagemønstre. På den måde kan man vælge enten at optage enten fra én eller flere lydkilder på samme tid. I ’cardioid mode’ optager Yeti Nano lyd direkte foran mikrofonen, hvilket er ideelt, hvis man optager podcast, streamer eller har et videokald alene, mens ’omnidirektionel mode’ er velegnet til fx konferenceopkald, interviews eller podcasts med flere personer.

Ny Blue-app

Yeti Nano kommer med Blues nye app, Blue Sherpa, som gør det nemt og hurtigt at ændre mikrofonens indstillinger direkte fra ens computer. På den måde kan man – via softwaren – `mute´ og `unmute´, fintune forstærkningen og skifte optagemønster, så man får mest ud af sin mikrofon.

Se også:  CES: JBL er klar med sin første USB-mikrofon - bedre lyd til gameren

Sherpa sørger også for at downloade nye firmware-opdateringer direkte til ens Nano, så den hele tiden er opdateret. Inden længe kommer Sherpa også til at fungere med alle øvrige USB-mikrofoner fra Blue.

Yeti Nano er udstyret med et indbygget metalstativ, så man nemt kan justere mikrofonens vinkel. Desuden er Yeti Nano kompatibel med Blues eget shockmount, Radius III, og mikrofonarmen Compass.

Yeti Nano kommer i fire farver: grå, klar blå, mineralrød og guld. Den grå version kan købes nu. De øvrige farver kommer snart. Den vejledende pris er 949 kroner.


TAGS
Blue
mikrofon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S