Home » Kamera » Kompakt Sony-kamera med vild opløsning
Kompakt Sony-kamera med vild opløsning

Kompakt Sony-kamera med vild opløsning

Share

Sony RX1R I fylder ikke meget i lommen men skyder billeder på 42,4 megapixel og har bagbelyst full-frame-sensor

Det nye, kompakte kamera fra Sony byder på bagbelyst full-frame-sensor, 35 mm F2 Zeiss Sonnar T-objektiv, hurtig autofokus, XGA OLED-søger og verdens første optisk variable Low-Pass-filter1 med ”Low-Pass-filter Bracketing” funktion.

Sony tilføjer i dag endnu et produkt til Cyber-shot RX-serien.

RX1R II supplerer RX1 og RX1R i familien af verdens mindste full-frame-kameraer. Den nye model leverer den højeste billedkvalitet nogensinde blandt kompaktkameraer fra Sony.

Den imponerende ydeevne kan i høj grad tilskrives kameraets nye, højopløste sensor på 42,4 megapixel samt dets lysstærke objektiv med fast brændvidde 35mm F2 ZEISS Sonnar T, som er blevet finjusteret. 

Når det kommer til responstid, er autofokus forbedret med 30 pct. i forhold til tidligere RX1-modeller. RX1R II har desuden verdens første optisk variable Low-Pass-filter, som med Low-Pass-filter Bracketing kan indstilles til “off”, “standard” eller “high” – alt efter brugerens ønske.

Se også:  Sony Xperia L4 [TEST]: Ikke nok for pengene

Kameraet byder også på en praktisk, nedklappelig XGA OLED-søger, som er implementeret med minimal betydning for kameraets størrelse sammenlignet med forgængerne.

Ultimativ billedkvalitet i lommestørrelse

Takket være den bagbelyste 35 mm full-frame Exmor R CMOS-sensor på 42,4 megapixel og den kraftfulde BIONZ X-processer kan RX1R II levere en billedkvalitet med stor opløsning og følsomhed (ISO 100 – 25600, som kan udvides til 50 – 1024002) med bredt dynamisk område.

Den bagbelyste sensor er designet med kobberledninger og et udvidet kredsløb, hvilket gør overførselshastigheden cirka 3,5 gange hurtigere end i det oprindelige RX1R.

35mm F2 ZEISS Sonnar T-objektivet er udvalgt specielt til billedsensoren, hvilket sikrer, at resultatet altid bliver imponerende skarpt – fra midten af billedet og helt ud i hjørnerne.

Objektivet har også et unikt betjeningshjul til indstilling af makro. Du kan fokusere på objekter kun 14 cm fra objektivet, og du får en ni-bladet blædering, som sikrer jævne, defokuserede baggrunde.

Se også:  Spejlløse kameraer [STORTEST]: Fang sommerens magi i flotte fotos

Det nye kamera har et fast objektiv, som har gjort det muligt at placere sensoren og objektivet i den optimale position, så du får fuldt udbytte af den ekstremt høje opløsning. Jo tættere de to sidder på hinanden, jo bredere bliver vinklen, som lyset kan slippe ind gennem. Derfor leverer RX1R II detaljerede billeder i høj opløsning.

De fleste kameraer med udskiftelige objektiver har fokalplan-lukker, men RX1R II benytter en indbygget lukker. Du kan dermed få blitzsynkronisering på op til 1/2000 af et sekund samtidig med, at kamerahuset er markant mindre.

Det nye Sony RX1R II full-frame-kompaktkamera vil være tilgængelig fra december 2015. Prisen er endnu ikke offentliggjort. 

 


Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
full-frame
kompaktkamera
RX
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S