Home » AOD Pro » Kompakt mus scroller tusind linjer på et sekund
Kompakt mus scroller tusind linjer på et sekund

Kompakt mus scroller tusind linjer på et sekund

Share

Logitech MX Anywhere 3 sporer på næsten enhver overflade, inklusiv glas, og har den næste generation af MagSpeed-hjulet, så du kan scrolle musestille op til 1.000 linjer pr. sekund

Vi er ret begejstrede for MX Master 3 musen. Det skal ikke være nogen hemmelighed. Du kan læse vores test her.

En mus af den størrelse er dog ikke altid nem at have med. Og derfor kommer Logitech nu med  MX Anywhere 3 (samt MX Anywhere 3 til Mac). En lavprofilmus designet til kreative, udviklere og alle andre, der ønsker ydeevne, bærbarhed og komfort alle de steder, hvor de har brug for at arbejde.

Musen er bygget til at spore på næsten enhver overflade, også på glas, når du flytter den med dig til forskellige arbejdsrum i hjemmet eller kontoret. Med den næste generation af MagSpeed-hjulet scroller MX Anywhere 3 musestille op til 1.000 linjer pr. sekund og skifter automatisk mellem ratchet- og hyperfast-tilstand, hvilket giver dig den høj præcision af en kompakt mus.

Se også:  Logitech Zone Wired [TEST]: Headset til Teams-møder
Tilpas op til enheder

MX Anywhere 3 opretter forbindelse trådløst op til 10 meter væk og har USB-C hurtigopladning. Den forbliver tændt i op til 70 dage ved fuld opladning, mens et minuts hurtigopladning giver tre timers brug.

Du kan tilslutte op til tre enheder via Bluetooth eller den medfølgende Unifying USB-dongle, og skift mellem dem med et enkelt tryk på en knap.

MX Anywhere 3 kan tilpasses din specifikke arbejdsgang, så du kan arbejde hurtigere med foruddefinerede app-specifikke profiler.

MX Anywhere 3 fungerer med Windows, macOS, iPadOS, ChromeOS og Linux. MX Anywhere 3 til Mac er optimeret til macOS, er iPad-kompatibel og inkluderer et USB-C til USB-C-opladerkabel til Mac.

Se også:  Logitech Ergo M575 [TEST]: Lad tommelfingeren tage kontrol

Logitech MX Anywhere 3 og MX Anywhere 3 til Mac vil være tilgængelige fra slut september 2020 på Logitech.com og hos udvalgte forhandlere globalt. Begge mus fås i farven pale gray, og MX Anywhere 3 tilbydes også i rose og graphite. Vejledende udsalgspris for både MX Anywhere 3 og MX Anywhere 3 til Mac er 749 kroner.


TAGS
Logitech
mus
mx

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S