Home » Mobiltelefon » Kompakt mediemobil fra Sony – Xperia 5 II har vilde specs til fornuftig pris
Kompakt mediemobil fra Sony – Xperia 5 II har vilde specs til fornuftig pris

Kompakt mediemobil fra Sony – Xperia 5 II har vilde specs til fornuftig pris

Share

Sony ser ikke ud til at sætte et ben forkert med Xperia 5 II, som har 120 Hz skærm, stærk processor og mulighed for at skyde video i 4K HDR 120fps. Designet er mere kompakt end de fleste topmobiler og prisen er betydeligt lavere

Nutidens topmobiler er stort set alle gigantiske storskærmsmobiler, som fylder lige lovlig meget i bukselommen.

Med Xperia 5 II viderefører Sony sin fine tradition for at leverer kompakte smartphones, der ikke går på kompromis med features og ydeevne.

Med bredde 68mm og dybde på 8mm kan Xperia 5 II betjenes med én hånd. Den er vandtæt efter IP65/IP68-standarden og kommer med Corning Gorilla Glass 6 på begge sider, som den er godt beskyttet.

Stærke mediemobil

Skærmen måler 6,1’’, og der er tale om en FDH+ HDR OLED-model i 21:9-format. Mens du således ikke får 4K-opløsning som i storebroderen, Xperia 1 II, er opdateringsfrekvensen til gengæld højere. Den er helt oppe på 120Hz i Xperia 5 II. Med X1-processoren til mobilenheder får du BRAVIA’s HDR-remasterteknologi, som forbedrer kontraster, farver og klarhed.

Lyden er der ligeledes kølet for. Du kan se film med Dolby Atmos, mens lydkvaliteten for musik er finjusteret i samarbejde med Sony Music Entertainment. Xperia 5 II giver også mulighed for at lytte til musik i hi-res og der er stereo fronthøjttalere og 3,5 mm jackstik. Jackstikket sikrer en klarere venstre- og højre lydseparation og reducerer signalstøj til 20dB – det er ifølge Sony 90% lavere end hovedtelefoner med USB-C forbindelse.

Se også:  Sony lancerer prisvenligt Handycam til YouTuberne

Med 360 Reality Audio skabes en renere og mere luftig lyd, når du lytter til musik gennem Tidal. Nye TIDAL-brugere får tre måneders gratis Tidal Hi-Fi abonnement, når de køber en Xperia 5 II.

Xperia 5 II er udviklet med mange af de samme funktioner som topmobilen Xperia 1 II, heriblandt kamera med tre objektiver og ZEISS-optik særligt kalibreret til Xperia 5 II. Fotonørden kan få glæde af Photography Pro, som bygger på teknologien fra Sonys Alpha-kameraer, mens videoentusiasten kan kaste sig over Cinematography Pro, der giver indstillingsmuligheder som professionelle filmkameraer.

Gearet til gaming på højeste niveau

Telefonen får sine kræfter fra en Qualcomm Snapdragon 865 5G processor, og den er optimeret til krævende spil via Game Enhancer, der tilbyder forskellige funktioner og indstillinger til gaming

Se også:  TV'er [STORTEST]: Så vilde er de nyeste tv'er

Med Competition Set-funktionen prioriteres din gaming først, så intet forstyrrer dig, mens du spiller. Du kan desuden dele dine bedste øjeblikke med skærmbilleder, lyd- og videoklip.

HS Power Control lader dig desuden game endnu længere tid, uden at du skal bekymre dig om overophedning.

Med 240Hz reducering af bevægelsessløring opdateres billedet 240 gange i sekundet og til de spil, der kræver hurtige fingre, kommer Xperia 5 II med 240Hz Touch scanning rate, der er er fire gange højere end den forrige model.  Det skal betyde, at dit input registreres nøjagtigt når du havde tiltænkt det.

En trådløs PlayStation 4 Dualshock-controller kan tilsluttes mobilen. Xperia er den officielle smartphoneserie til Call of Duty: Mobile World Championship Tournament 2020 og et samarbejdet med Qualcomm Snapdragon Elite Gaming skal sikre mobilgaming på højeste niveau.

Xperia 5 II bliver tilgængelig med Android 10 i farverne sort, blå og grå. Telefonen kan forudbestilles fra den 29. september og kommer i butikkerne den 20. oktober til en vejledende pris på 6.499 kroner.


TAGS
smartphone
Sony
Xperia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S