Home » AOD Pro » Kompakt dockingboks rydder op i ledningsrodet på skrivebordet
Kompakt dockingboks rydder op i ledningsrodet på skrivebordet

Kompakt dockingboks rydder op i ledningsrodet på skrivebordet

Share

Med en ny og kompakt dockingstation vil Logitech gøre det nemmere at have mange forskellige enheder koblet sammen, uden at det flyder med kabler på skrivebordet. Logi Dock har indbygget højttaler til onlinemøder

På kontoret eller hjemmekontoret har du sikkert et skrivebord, hvor der både er en computer, en printer, en skærm, en mus og et tastatur. Det kan være lidt af en opgave at få koblet disse enheder sammen på en nem måde uden en masse synlige kabler på eller bag bordet. Hvis du kender den situation, skal du måske have fat i Logitechs nye
alt i en-dockingstation Logi Dock, som med indbygget højttalertelefon tilmed kan bruges til onlinemøder.

Logi Dock giver et ryddeligt skrivebord ved at udgøre et enkelt forbindelsespunkt mellem op til fem eksterne USB-enheder og op til to skærme – samtidig med at den oplader din bærbare computer. Med én kabelforbindelse mellem Logi Dock og den bærbare computer slipper man for overskydende ledninger, dongles og opladere. Resultatet er et mere organiseret arbejdsområde, hvilket måske fører til, at du bliver mere produktiv.

Logi Dock

Dockingstationen fås i farverne grafit og hvid. Opkald markeres med lyssignal.

Logi Dock er integreret med Logi Tune, en app, der hjælper med at styre og tilpasse oplevelsen af Logitechs enheder. Når den kombineres med Logi Tunes’ kalenderintegration, markerer Logi Dock eksempelvis via lyssignaler, når et møde er ved at starte. Dockingstationen har også knapper til at slå lyden fra, deltage i møder, tænde/slukke kameraet og afslutte opkald.

Se også:  Store prisstigninger på Microsoft 365 – op til 25 procent (opdateret)
Højttaler og telefon

Logi Dock er ifølge producenten bygget med professionel lyd af høj kvalitet. Man kan bruge den støjreducerende højttalertelefon og til private samtaler automatisk skifte lyd til Logitechs Zone Wireless-headset eller Zone True Wireless-øretelefoner. Logi Docks højttaler kan også anvendes til at afspille musik.

Nyheden fås i to farver: grafit og hvid (grafit kun til Microsoft Teams). Dockingstationen skulle være nem at konfigurere og vil blive certificeret til at fungere med førende videokonferenceplatforme med et enkelt tryk. Den er rettet mod både kontorer, hjemmekontorer og mødelokaler.

Der er endnu ingen dansk pris. Logi Dock vil være tilgængelig i Danmark fra vinteren 2021 til en vejledende pris på 399 USD – det er cirka 2500 kroner – oplyser Logitech. Kalenderfunktionen Logi Tune er dog tilgængelig allerede nu.


TAGS
dockingstation
ergonomi
Hjemmekontor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S