Home » Skærm » Kompakt computer-skærm med 4K
Kompakt computer-skærm med 4K

Kompakt computer-skærm med 4K

Share

AOC U2477PWQ er en 23,6″ skærm med 4K, HDMI 2.0 og et tidløst design 

I dag er mange vant til at bruge skærme med høj opløsning, for eksempel på deres smartphone. Derfor vil man også gerne have en høj billedkvalitet på sin computerskærm. Dog kommer de fleste skærme med 4K-opløsning på 3840 x 2160 pixels kun i store størrelser, som ikke nødvendigvis passer ind i et lille kontor. AOC U2477PWQ tilbyder en kompakt løsning, der med 23,6″ er optimal for brugere, der leder efter en 4K-skærm, men ikke har et stort kontor eller skrivebord.

Takket være det nye Windows 10 er det blevet mere intuitivt at registrere og indstille 4K-opløsning på skærmen, hvilket gør brugen af 4K i alle skærmstørrelser og formater nemmere. Kombinationen af en 4K-opløsning og en kompakt skærmstørrelse giver en høj pixeltæthed, som igen resulterer i skarpe billeder og videoer. Man behøver ikke længere zoome og scrolle på et billede for at se alle detaljer.

Se også:  AOC CQ32G2SE [TEST]: Prisstærk gamingskærm leverer varen

Levende billeder og præcise farver

PLS-panelet leverer en levende og præcis farvegengivelse samt brede betragtningsvinkler på 178° både horisontal og vertikalt. Panelerne giver en jævn ensartethed i farverne, hvilket komplimenteres af 8-bit farveunderstøttelse og sRGB-farvespektret. AOC U2477PWQ er ideel til professionelle brugere som grafiske designere, fotografer og filmfolk, der er afhængige af at kunne se levende billeder, men samtidig foretrækker en mindre skærmstørrelse.

Med AOC U2477PWQ i hjemmet får ambitiøse brugere også en god løsning til foto- og videoredigering. Redigering kan være et langsommeligt arbejde foran skærmen, så AOC U2477PWQ har Flicker FREE-teknologi indbygget netop til at forebygge øjentræthed og hjælpe med at minimere usynlig skærmflimmer, der påvirker øjnene.

Se også:  AOCs nye gamerskærm er ligeså bred som to 27"-skærme side om side

Tidløst og ergonomisk design

Skærmens stilfulde design med en gennemsigtig skærmfod passer ind på enhver arbejdsplads. Der er også taget højde for ergonomien, da skærmen kan højdejusteres og vippes, så man får den rigtige skærmindstilling.

Skærmen er udstyret med diverse tilslutningsmuligheder. Udover HDMI 2.0-indgangen, som øger båndbredden med op til 18 Gb/s og giver mulighed for videoafspilning i 4K med 60 fps, tilbyder skærmen tilslutning via MHL 3.0 og DisplayPort 1.2. Med MHL er det muligt at se indhold fra ens smartphone eller tablet direkte på skærmen, samtidig med at enheden lader op.

AOC U2477PWQ bliver tilgængelig i november til en vejledende udsalgspris fra 2.999 kroner.


TAGS
4K
AOC
UHD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S