Kom ud med dine historier

Kom ud med dine historier

Share

Har du noget på hjerte, vil du sælge noget eller dele et projekt, så overvej en blog. Den digitale logbog kan med lyd, tekst og billeder bruges til alt fra hobby til professionelle sider. Se her, hvad du skal gøre for at komme i gang

Verden rundt sidder mindst 200 millioner mennesker bag skærmen og skriver på en blog. Ordet blog er en sammentrækning af ”weblog”, en form for logbog på nettet. Siden1997, hvor skribenten John Bargers som den første lancerede en webblog, Robot Wisdom, har det at ”blogge” spredt sig. I dag har almindelige brugere, medier, firmaer og butikker ofte en blog tilknyttet deres hjemme-side, eller de opretter hjemmesider med de værktøjer, som bruges til blogs. Mange professionelle blogs er i dag ikke til at skelne fra selv traditionelle hjemmesider.

Programmerne til at lave en blog er enkle, gratis og kan justeres i detaljen, så de passer til smag og stil. Du behøver ikke eje et avanceret CMS (indholdsstyringssystem) eller kende til ftp-servere eller indviklede ting som style-sheets.

1 2 3 4 5 6 7Næste

Del denne