Home » AOD Pro » Kom godt i gang med Windows 11 på jobbet
Kom godt i gang med Windows 11 på jobbet

Kom godt i gang med Windows 11 på jobbet

Share

Det nye operativsystem fra Windows er på vej ud til danske arbejdspladser, og det lover efter alt at dømme godt for den hybride arbejdsplads, men stiller også store krav til den

Så er det tid til at fase Windows 10 ud, og Windows 11 skal tage over både i hjemmet og virksomhederne. Windows 11 er, ifølge Microsoft, bygget til den hybride arbejdsplads og skulle være langt mere sikker end forgængeren, hvilket er en vigtig parameter, når ansatte arbejder både i hjemmet og i arbejdspladsens lokaler.

Men samtidig stiller Windows 11 store krav til den hardware, den skal installeres på. Vi har talt med Christian Mark, business manager hos Progressive, om, hvad virksomhederne kan forvente sig af Windows 11, hvad de skal gøre for at forberede sig på det nye OS, og ikke mindst om fordele og ulemper ved systemet. Christian Mark rådgiver hver dag kunder om blandt andet deres Windows-installation.

Se også:  Vild vækst i IT-branchen giver desperat mangel på mandskab
Stort fokus på samarbejde

I virkeligheden er der ikke mange synlige nyheder i Windows 11, men en af de mest mærkbare er integrationen med Teams. Teams er blevet direkte integreret i grænsefladen, hvilket betyder, at brugerne altid har adgang til tjenesten fra Skrivebordet.

Det betyder, at samarbejdsfunktionerne nu er en integreret del af selve styresystemet, hvilket ifølge Christian Mark skulle gøre det nemmere for virksomheder og brugere at tilgå og håndtere samarbejde på tværs af teams. Det betyder også, at der er kommet en tættere integration til Sharepoint, og derved kan virksomhederne få en bedre produktivitetsoplevelse.

Chat er direkte integreret i Windows 11.

Widgets, små apps, der opdateres løbende, er også blevet en del af Skrivebordet i Windows 11, hvilket både gør det lettere at starte apps og at holde øje med informationer fra mange forskellige apps på samme tid – noget, som Christian Mark forventer vil gøre en stor forskel i for eksempel finansielle virksomheder.

Se også:  Stor opdatering til Windows 11 klar - masser af nye features
Opgradering af sikkerheden

Når det kommer til hybride arbejdspladser, så er sikkerheden noget, der har bekymret mange virksomheder, specielt under Corona-pandemien. Det er derfor ikke overraskende, at Microsoft har haft fokus på, hvordan man kan gøre det nye styresystem mere sikkert, så de hybride arbejdspladser ikke udgør en sikkerhedsmæssig trussel.

TAGS
aod pro
erhverv
windows 11

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S