Home » Transport » Kør med taxa uden at have pungen op af lommen
Kør med taxa uden at have pungen op af lommen

Kør med taxa uden at have pungen op af lommen

Share

Nu kan kunder hos Taxi 4×27 i København, Skagen og Frederikshavn køre med taxi uden at tage kortet eller pungen op af lommen. Regningen skal stadig betales ved ankomststedet, men nu kræver det hverken en underskrift eller et kort men blot et swipp over mobilen.

“Vi har længe arbejdet for at gøre taxituren så simpel for vores kunder som muligt. Mobilen er det bedste værktøj her, hvor man både kan booke en taxi over vores appog nu kan betale med Swipp. Kunderne skal transporteres fra A til B uden for mange forstyrrelser, og her er Swipp en naturlig del af vores optimering af mobilløsninger”, siger adm. direktør Thomas R.B. Petersen fra Taxi 4×27.

Se også:  Dankort-appen lægges i graven

Nem integration

Det har været afgørende for Taxi 4×27, at Swipp leverer en nem integration Som bekendt er der i en taxa ikke plads til ekstra bokse ved instrumentbrættet eller mere udstyr ved siden af dankortterminalen, og derfor var Swipps mobilløsning sammen med Verifone den bedste løsning for selskabet.

“Med Swipps løsning har vi blot skulle installere en lille chip i terminalen, og så har kunderne kunne betale med mobilen. Vi kan ikke få flere ting ind og fylde i taxien, så det her er den eneste rigtige løsning for os”, siger Thomas R.B. Petersen.

Og det er ikke kun Taxi 4×27, der har fået øjnene op for Swipps chipløsning. Med integrationen via Verifone har Swipp også fået erhvervskunder som bl.a. Lidl.

Se også:  Få trafikinformation projiceret direkte på vejen

Denne løsning har skabt stor interesse i markedet, da man som erhvervsdrivende undgår unødige bokse og ekstraudstyr. Mobilbetaling er stadig så nyt for kunderne, at vi helst ikke skal skræmme dem væk med en masse forstyrrende elementer. Med Swipp kræver det blot en hjælpsom kassemedarbejder eller taxichauffør og Swipps app på mobilen, og så er betalingen klaret på få sekunder”, slutter Martin F. Andersen fra Swipp.

Man kan betale med Swipp i 275 taxier hos Taxi 4×27, Frederikshavn Taxa og Skagen Taxa. 


TAGS
Bil
mobilbetaling
Swipp
taxa

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S