Home » Gratis software » Kør Android-apps på din Windows-pc
Kør Android-apps på din Windows-pc

Kør Android-apps på din Windows-pc

Share

Med Bluestacks kan du videreføre det mobile liv på pc’en

Efterhånden som vi bruger mere og mere tid med vores mobile apparater og henter et hav af små programmer til dem, kan vi komme til at savne noget af den funktionalitet, vi har her, når vi sidder ved computeren.

Det er der dog råd for. Bluestacks har skabt et system, som gør det muligt at køre Androidapps på en hvilken som helst Windows-pc. Således kan du læse, arbejde, eller spille videre hvor du slap, når du slipper mobilen og sætter dig ved den store skærm.

Når du åbner programmet første gang, venter der allerede en række apps, som du kan bruge med det samme, og fra programmet er der også direkte adgang til en særlig Bluestacks-kanal, hvor du kan hente populære gratis apps til brug på computeren.

Se også:  Her er 8 uundværlige apps til sommerferie-turen - alle er gratis

Henter du app’en Bluestack Cloud Connect til din Android-mobil, kan du desuden overføre apps fra din telefon til din pc, hvilket unægteligt gør integrationen tættere mellem de to apparater, og på fornemmeste vis understøtter ideen om at arbejde videre med de mobile gøremål, når du sidder ved computeren.

Hvorvidt dette så i virkeligheden giver så meget mening, og om der er det store behov for det, kan man dog spørge sig selv om. Grundlæggende virker det lidt som at vende tingene på hovedet. Mange Android-apps er udviklet som mindre versioner af computerbaserede programmer eller webtjenester, som i forvejen findes i bedre og mere pc-venlige udgaver, som er fint integreret med app-versionerne.

Ved de mere seriøse opgaver, vil det derfor nok sjældent være Bluestacks, man går til som det første, men i andre tilfælde kan programmet formentligt have god berettigelse. Der findes efterhånden en del spil, medie-applikationer og nyhedstjenester til Android, som ikke eksisterer i en tilsvarende pc-version, og her en man således godt hjulpet med Bluestacks. Selvom man ikke har touchskærmen til rådighed fungerede de fleste spil vi testede udmærket på pc’en og så overraskende godt ud på den store skærm.

Se også:  De bedste gratis-programmer

I det hele taget er løsningen forholdsvis velfungerende, selvom den i sin nuværende form er ret simpel. Der er dog ingen tvivl om, at der vil blive udviklet videre på programmet, for AMD har netop investeret en større mængde penge i firmaet bag og vil fremover udnytte softwaren som en del af dets løsning til hybrid-tablets, som anvender apu’er med AMD Vision-teknologi og kører både Windows og Android.

Savner du Android-indhold på pc’en er der således ingen vej uden om Bluestacks.


BlueStacks App Player
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4

Alt om DATA siger

BlueStacks er en oplagt løsning, hvis du savner dine Android-apps, når du sikker ved Windows-pc’en. Det er hente at hente indhold og app’ene afvikles upåklageligt i det store pc-format.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Android
AOD Download
apps
Bluestacks

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S