Home » Andet » Københavnske bycykler hacket
Københavnske bycykler hacket

Københavnske bycykler hacket

Share

Tusindvis af turister er frustrerede. Uanset hvilken rute de har forsøgt at køre, er de på mystisk vis endt ved Flyvergrillen på Amager. Det viser sig nu, at bycyklerne er blevet hacket.

Man har sat kurs mod Den Lille Havfrue, Christiania eller Tivoli. Alligevel ender man ved Flyvergrillen i yderkanten af Amager. Tusindvis af turister, der er taget til Danmark for at nyde hovedstanden på cykel, har været frustrerede over den dårlige vejvisning på bycyklernes gps-system. Nu viser det sig imidlertid, at bycyklerne har været hacket. Ved at tvinge sig adgang til det centrale system, der leverer gps-data til cyklerne, har bagmændende kunnet omkode signalet til at vise vej mod den gamle grill-biks, der sælger både flæskesteg, grillkylling, is og meget andet. 

Se også:  Nyt transportkoncept: På rulleskøjter gennem byen

Hvem der står bag hackingen, vides ikke. Ejerne af Flyvergrillen trækker blot på skuldrene med et “hvad snakker du om?”, når vi spørger ind til sagen. De indrømmer dog, at omsætningen har været ret god de seneste dage.

For mange turister er omvejen til Amager dog endt som en positiv oplevelse. “Det var faktisk en rigtig god fiskefilet vi fik, og nu har vi ny energi til at fortsætte turen”, fortæller et midaldrende ægtepar, der dog vælger at lade bycyklerne stå og springer ind i en Uber-taxi. 

 

 


TAGS
cykler
transport

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S