Home » Internet » Køb dine dagligvarer på nettet
Køb dine dagligvarer på nettet

Køb dine dagligvarer på nettet

Share

I en travl hverdag kan de daglige indkøbsture til supermarkedet let blive en sur tjans, så hvorfor ikke undgå udmattelsen og købe ind via nettet.

Selv om nettet har været pænt udbredt herhjemme i mere end 15 år, har det egentligt været småt med muligheder for at købe almindelige dagligvarer og få dem sendt direkte til hjemmet.

Udbuddet har begrænset sig til specialbutikker med glas-, pose-, dåse- og tørvarer, frugt- og grøntkasser eller fisk og kød. Nu findes der endelig både landsdækkende og lokale online-købmænd.

De to største er i øjeblikket Superbest og Irmatorvet, der har så mange varer – inklusive eftertragtede økologiske varer og tilbudsvarer – at det næsten føles som at være på pletten i det lokale supermarked. Begge butikker leverer i det meste af landet for 49 kroner på udvalgte dage og i de største byer stort set på daglig basis.

[pt id=’2019119′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Superbest.”‘]

Superbest.

Hvor Irmatorvet, ud over alle de almindelige hyldevarer, udmærker sig ved også at have blandede frugt- og grøntkasser til kvikkøb eller fast abonnement, som vi kender det fra Aarstiderne, er Superbests mange madplaner opsigtsvækkende.

Se også:  10 gode råd: Kom sikkert igennem januarudsalget

Hos Superbest kan du vælge mellem lækre opskrifter på alt fra peanutbutterkylling til svamperisotto, hvorefter du kan printe opskrifterne ud og få alle råvarerne til retten leveret til døren med et par klik.

[pt id=’2019120′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”irmatorvet.dk”‘]

irmatorvet.dk

Økologi og lokale købmænd

Skal råvarerne til middagsmaden være økologiske, kan du også købe et mindre udvalg komplette retter hos Aarstiderne, der efterhånden har ganske mange dagligvarer på hylderne – uden at udbuddet dog kan udgøre det for et supermarkeds. Men her kan et andet økologisk tilholdssted Økovejen, der kalder sig en rullende gårdbutik med ugentlig levering i det meste af landet, måske hjælpe.

Du finder de mest nødvendige basisvarer – undtagen friske kølevarer som kød, mælk og ost. Men prøv også at undersøge nogle af de regionale og lokale udbydere som Osuma (Østjylland), Sartorvet (næsten landsdækkende), Jysk vareudbringning (Midt- og Østjylland), Shop on job (Sjælland), Supervare (Storkøbenhavn), Nemlig (Storkøbenhavn og Nordsjælland), Ricewood (Århus-området) og Indkøbslisten (Odense).

[pt id=’2019121′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sartorvet”‘]

Sartorvet

Inden du bestiller, så husk lige at tjekke fragtpriser samt hvorhen, hvor ofte og hvornår de leverer varerne, så du ikke pludselig havner i suppedasen uden en ærlig grøntsag eller mælkekarton i køleskabet.

Se også:  Ny pakketjeneste leverer dine onlinekøb samme dag - også i weekenden

Unødigt madspild er dog heller ikke at foretrække, og undersøgelser viser faktisk, at impulskøb i det lokale supermarked, hvor vi forbrugeres sultne og tørstige vandren langs varehylderne, medfører op til 10 procent ekstra forbrug.

Samme impulser kan nok også komme over os på nettet, men måske kan der alligevel være lidt at spare ved at lægge alt indkøb af dagligvarer ind som en online-aktivitet lige efter et velernærende og komplet måltid derhjemme.

www.jyskvareudbringning.dk
www.indkobslisten.dk
www.aarstiderne.com
www.superbest.dk
www.irmatorvet.dk
www.oekovejen.dk
www.sartorvet.com
www.osuma.dk
www.nemlig.com
www.shoponjob.dk
www.ricewood.dk


TAGS
Guide
internet-handel
Tips og trick
webshopping

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S