Home » Smart hjem » Knocki [TEST]: Styr dit hjem med bank i bordet
Knocki [TEST]: Styr dit hjem med bank i bordet

Knocki [TEST]: Styr dit hjem med bank i bordet

Share

Sæt kaffemaskinen i gang, tænd lyset eller sæt musikken på pause med et par bank i bordet. Knocki giver dig en noget anderledes måde at styre dit smarte hjem

Det er ikke altid mobilen, der er den nemmeste måde at styre dine netopkoblede elpærer, stikkontakter, højttalere eller hvad du ellers måtte have forsynet boligen med af smarte produkter.

Knocki giver dig en simpel genvej. Med et antal bank på bordet kan du aktivere udvalgte funktioner, som eksempelvis tænde eller slukke lyset, sætte musikken på pause eller sætte kaffemaskinen i gang med at brygge, hvis du har en smart kaffemaskine.

Opsætningen er nem. Du skal blot hente appen og så lade den føre dig igennem de relativt få skridt. Herefter kan du begynde at oprette ”gestures”. De består af et antal bank og en handling, der skal udføres. For at kunne udføre en handling, skal du forbinde Koncki til dine smart home-produkter.

Se også:  Nu bliver din iRobot meget smartere - helt ny app klar

Du skal logge på hver enkelt af dem og give tilladelse, men det sker via Knocki-appen, så det er ikke det store besvær. Den lille runde enhed, som fås i sort og hvid, kan stilles på et bord eller den kan klæbes op på en væg, under en hylde eller en hvilken som helst anden overflade. Der følger klæbemateriale med, og den kører på batteri, så ingen ledning skal trækkes.

Sløv reaktion

Hvor end den sidder, vil Knocki reagere, når du banker på den overflade, hvor den er monteret. Der skal bankes ret bestemt, men reaktionen kommer, hvis du banker korrekt. Reaktionen kommer imidliertid ikke øjeblikkeligt. Der går et sekund eller to, før Knocki lyser blåt, som indikation på at kommandoen er modtaget, og så går der yderligere et øjeblik, før et grønt lys indikerer, at den er registreret af dit produkt.

Se også:  Elipson W35 [TEST]: Kuglerund franskmand spreder vellyd

Det tager lidt af fornøjelsen. Det er næsten ligeså hurtigt at hive mobilen frem. Dog ændrer det ikke på, at Knocki grundlæggende set fungerer fint og leverer det, den lover.

Vil du have nem styring af dit smarte hjem ville vi dog overveje istedet at bruge 450 kroner for en stemmestyret Google Home Mini-højttaler.

Knocki kan købes hos avXperten.


Knocki
3

Summary

Pris: 599 kroner

TAGS
fjernbetjening
knocki
Smarthome

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S