Home » Projektor » Knald på lysstyrken og tårnhøj opløsning uden mellemrum
Knald på lysstyrken og tårnhøj opløsning uden mellemrum

Knald på lysstyrken og tårnhøj opløsning uden mellemrum

Share

Denne nye laserprojektor banker lumen-tallene helt op og leverer billeder i den høje 4K-opløsning. Så kan alle i mødelokalet følge med

En af sommerens spændende projektornyheder er denne laserprojektor fra Canon. XEED 4K6021Z leveres med den ultrahøje 4K-opløsning og meget høj lysstyrke. Den er rettet mod professionelt brug på udstillinger og i større mødelokaler. Og med lysstyrken på 6000 lumen kan alle vist følge med i den seneste salgspræsentation.

Ved hjælp af Canons reflekterende LCOS-panelteknologi opnås et meget højt blændeforhold med stort set ingen mellemrum mellem pixlerne, hvilket skaber fine, detaljerede billeder uden gittereffekt, lover producenten. Det skulle gøre særlig gavn ved projektioner i museer og andre kreative installationer. Takket være to Display Porte, som dækker hele sRGB-farverummet, forbedres synsoplevelsen.

Se også:  Epsons bærbare projektor giver dig sport i storformat hvor som helst
God til undervisning og designcentre

Den høje opløsning sikrer klare og tydelige billeder samt skarp tekst, hvilket er særlig ideelt på højere læreanstalter, i designcentre og medicinske institutter. Hvis billedet skal optimeres yderligere, kan den enkle tapmontering udnyttes til at montere et af syv udskiftelige Canon-objektiver, herunder det nye RS-SL07RST 4K standard-zoomobjektiv, der sørger for minimal forvrængning. Det nye objektiv har 1,76x motoriseret zoom og +/- 73 procent lodret lens-shift.

XEED 4K6021Z har flere tilslutningsmuligheder, herunder de to nævnte Display Porte samt HDMI og understøttelse af HDR. Laserlyskilden klarer op til 40.000 timers vedligeholdelsesfri betjening, og det er ifølge Canon nemt at komme til luftfiltret, selv når projektoren er monteret. Der er fem års garanti samt gratis “next day”-låneservice, hvis der skulle opstå en fejl med projektoren. Der er endnu ikke oplyst nogen pris på nyheden.

Se også:  Ny A3-printer til fotografer tager mange papirtyper og printer til kant


TAGS
Canon
Laserprojektor
Projektor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S