Home » Hovedtelefoner og højttalere » Knæbeskyttere med subwoofer
Knæbeskyttere med subwoofer

Knæbeskyttere med subwoofer

Share

Jabra er klar med Sport Bass – verdens første knæbeskyttere med trådløs subwoofer, der forstærker den fysiske fornemmelse af musikken, når du træner 

Jabra Sport Bass er det nyeste produkt i Jabra Sport familien, og er samtidig verdens første knæbeskyttere med indbygget subwoofer.

Knæbeskytterne spændes fast på benene og placeres tæt på et område med en høj koncentration af mekaniske receptorer, hvilket giver mulighed for at mærke de dybe lydfrekvenser også kendt som bassen. Derudover vil de behagelige vibrationer sætte tempoet på dit løb og understøtte en diskret muskelvækst samt kalorietab.

Bassen baner sig vej gennem kroppen og giver en helt særlig og fordybende lydoplevelse – oplevelsen starter ved knæene og vil med sikkerhed forbedre alle former for musik. Brugeren kan mærke bassen synkront med musikken og samtidig høre den.

Synkroniseres med headset

Jabra Sport Bass spændes uden problemer fast til knæ og ben med et behageligt letvægts elastikbånd, der kun vejer 292 gram. Formen på designet og det intelligente sportsmateriale sikrer bevægelsesfrihed, åndbarhed og svedafvisning. Den elastiske bandage, som lukkes med silikone hægter, sørger for, at man opnår et optimalt fit.

Se også:  Det perfekte headset til hjemmekontoret? Jabra er klar med Evolve2

Knæbeskytterne synkroniserer perfekt med Jabra Elite Sport, Jabra Sport Coach, Jabra Sport Pulse og Jabra Sport Pace – eksisterende headsets i sportsfamilien. Anvendes de sammen, giver det dobbelte lydsystem en trådløs musikkvalitet i højeste klasse. Brugeren vil opleve en klar og knivskarp lyd, som leveres til brugeren via et af Jabra’s veludviklede headsets, mens de dybe lydfrekvenser transmitteres gennem kroppen via Jabra Sport Bass.

Jabra Sport Bass og det foretrukne Jabra headset kan forbinde til enhver enhed og kontrolleres på tværs af lokalet via Bluetooth. Det dobbelte lydsystem vil fungere indenfor gennemsnitligt 15 meter fra den Bluetooth enheden, det er parret med. Til trods for det ultratynde udseende gemmer Jabra Sport Bass på et batteri, som giver otte timers brug på blot en enkelt opladning – perfekt til træning i grupper, den daglige cykeltur eller en lang løbetur i skoven.

Se også:  Verdens største træningsapp er kommet til Danmark

Ydermere behøver man ikke oplade Jabra Sport Bass, da produktet omformer bevægelse til energi, således at du kan oplade din gadget alene ved at bevæge dig.

Funktioner og specifikationer

• Integrerer problemfrit med headsets fra Jabra Sport linjen
• Fuldt fordybende lydoplevelse som forbedrer musikoplevelsen via bas
• Trådløst setup via en enkelt knap og forbinder på få sekunder vha. Bluetooth 4.0
• Op til otte timers batteritid
• 15 meter lang trådløs rækkevidde, når det anvendes med andre Jabra headsets
• Letvægt – vejer 292 gram
• Kinetisk opladning

Jabra Sport Bass koster 849 kroner og er tilgængeligt hos udvalgte forhandlere.

Desværre må vi skuffe dem, der havde glædet sig til subwoofere på knæerne med, at der er tale om en aprilsnar. Jabra Sport Bass kommer ikke i handlen. Men hvem ved, måske der 


TAGS
esport
jabra
træning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S