Knæbeskyttere med subwoofer

Knæbeskyttere med subwoofer

Share

Jabra er klar med Sport Bass – verdens første knæbeskyttere med trådløs subwoofer, der forstærker den fysiske fornemmelse af musikken, når du træner 

Jabra Sport Bass er det nyeste produkt i Jabra Sport familien, og er samtidig verdens første knæbeskyttere med indbygget subwoofer.

Knæbeskytterne spændes fast på benene og placeres tæt på et område med en høj koncentration af mekaniske receptorer, hvilket giver mulighed for at mærke de dybe lydfrekvenser også kendt som bassen. Derudover vil de behagelige vibrationer sætte tempoet på dit løb og understøtte en diskret muskelvækst samt kalorietab.

Bassen baner sig vej gennem kroppen og giver en helt særlig og fordybende lydoplevelse – oplevelsen starter ved knæene og vil med sikkerhed forbedre alle former for musik. Brugeren kan mærke bassen synkront med musikken og samtidig høre den.

Se også:  Her kæmper gamerne om millioner
Synkroniseres med headset

Jabra Sport Bass spændes uden problemer fast til knæ og ben med et behageligt letvægts elastikbånd, der kun vejer 292 gram. Formen på designet og det intelligente sportsmateriale sikrer bevægelsesfrihed, åndbarhed og svedafvisning. Den elastiske bandage, som lukkes med silikone hægter, sørger for, at man opnår et optimalt fit.

Del denne