Home » Gaming & Konsoller » Klæd dig elektronisk på til festivalen
Klæd dig elektronisk på til festivalen

Klæd dig elektronisk på til festivalen

Share

Sommer, øl og fed musik. Festivalsæsonen er over os, men livet under åben himmel kræver gode, mobile og frem for alt solide gadgets. De er nærmest en del af den nødvendige påklædning

Livet på en festivalplads er en kæmpe fællesfest i musikkens tegn. Men mange af os vil sikkert også gerne holde kontakten til omverden og dem derhjemme. Og de mest musikglade tager tilmed eget diskotek med i rygsækken, så musikken fortsætter, når bandet holder pause på scenen.

Før i tiden var vores grej og gadgets ofte meget sarte, hvis ikke komplet uegnede til en våd og hårdfør festivaltilværelse. I dag findes der heldigvis masser af gadgets, som kan stå distancen i det fri. Trods størrelsen leverer mange små, mobile højttalere en impone-rende lyd, og smartphones, tablets og bærbare fås i ekstra hårdføre udgaver eller kan pakkes ind i et beskyttende cover.

Selv enhver digital festivalgængers største digitale bekymring, nemlig strøm, findes der en løsning på. Vi har her fundet en række lækre sager, som nok skal gøre årets festivals endnu sjovere.

Årets festivalprogrammer bugner af topnavne fra ind- og udland. Kan du ikke nå dem alle, eller vil du bare have lidt mere af din yndlingsmusik, så er her fem bud på cd’er, du bare må eje.

Rolling Stones – Grrr! Greatest Hits

Dette er boksen for enhver Stones-fan. Samlingen af Rullestenenes største hits er fordelt på tre cd’er og indeholder musikalske lækkerier fra de første singler til megahits som I Can’t get no Satisfaction og Honky Tonk Woman.
Fakta
Produkttype: CD
Udgiver: Polydor/Universal

Arctic Monkeys – AM

På Arctic Monkeys’ femte album er tidligere tiders hektiske danserytmer forduftet til fordel for tungere rock i lavere tempo. Et helstøbt album som for alvor viser, hvor den engelske kvartet er på vej hen.
Fakta
Produkttype: CD
Udgiver: Playground Music/Domino Records

Mads Langer – In These Waters

Sødmefulde toner i sommernatten. Mads Langers indlevende ballader taler til hjertet, men den unge sangskriver har også betydelige og følsomme emner på tapetet. Bedst fortolket i de to numre: Heartquake og When Silence Falls.
Fakta
Produkttype: CD
Udgiver: Sony Music

Rasmus Seebach – Ingen Kan Love Dig I Morgen

Popsmeden over dem alle leverer den sikre vare på dette album. Rasmus Seebach er vel nok landets p.t. største navn i sin genre, og det er nemt at forstå hvorfor. Ingen Kan Love Dig I Morgen er proppet med fængende melodier og omkvæd, der bare kalder på den gode sommerstemning.
Fakta
Produkttype: CD
Udgiver: ArtPeople

Se også:  Ny topmobil fra Samsung - Galaxy S10 sætter nye standarder for design og kapacitet

Thomas Helmig – Kh Helmig

Familiebrud og knuste hjerter har fulgt sangeren Thomas Helmig på det seneste, og de dyrekøbte erfaringer kommer til fuld udfoldelse på dette album. Kh Helmig rummer troværdige og nærmest selvbiografiske balleder som Fugleflugt.
Fakta
Produkttype: CD
Udgiver: Sony Music

Roskilde Festival 29. juni-6. juli

Roskilde Festival er Danmarks største festival, og den byder på otte dages oplevelser med nogle af verdens bedste bands. Folk fra hele verden valfarter til Roskilde for at være med i festen. I år kan du høre The Rolling Stones, Arctic Monkeys, Damon Albarn, Stevie Wonder, Outkast, Trentemøller og mange, mange flere.

NorthSide Festival 13.-15. juni

North Side Festival i Århus er ikke ret gammel, men den vokser med ekspresfart og er blevet superpopulær. Musikken er blandet, og du er sikker på at finde en scene med musik, der passer til dit humør. I år optræder Mø, The National, Mew, Arcade Fire, Nabiha, Franz Ferdinand, Quadron og mange flere.

Grøn Koncert 17.-27. juli (Kolding, Randers, Århus, Ålborg, Esbjerg, Odense, Næstved og København)

For alle dem, der ikke har lyst til campingdelen af en festival, er Grøn koncert genial. Her får du hele festivalstemningen på én dag, og der dukker altid en Grøn Koncert op i nærheden af dig. Der er masser af god dansk musik, og i år kan du synge med på Burhan G, Tim Christensen, Mads Langer, Lukas Graham, Suspekt, Shaka Loveless og mange flere.

Danmarks Smukkeste Festival 6.-10. august

”Smukfest” kalder arrangøren selv deres festival, der foregår under bøgetræer. I folkemunde kaldes festivalen også Skanderborg Festival og er en af Danmarks større og traditionsrige musikfestivaler. Her kan du primært høre god dansk musik, men der kommer også et par af de gode fra udlandet. Du kan nyde musikken fra bl.a. Pet Shop Boys, Fallulah, Nephew, Tina Dickow, DAD, Topgunn, Poul Krebs plus en hel del flere.

Langelandsfestivalen 19.-26. juli

Langelandsfestivalen bliver også kaldt ”Danmarks største havefest”. Det er en stor musik- og legefest for både børn og voksne. Ud over en masse dansk musik er der også rigtig mange andre aktiviteter for alle i familien. I år kan du høre Rasmus Seebach, Christopher, Thomas Helmig, Mads Langer, Marie Key, Anne Linnet og mange flere rigtig gode danske navne.

Se også:  Lækker teknik: Samsung C49HG90

Samsø Festival 16.-19. juli

Tag en tur ud til en af Danmarks hyggeligste øer, og slap af med god, dansk musik. På Samsø Festival kan du også bade i vandkanten, når du ellers ikke lige er optaget af at lytte til bands som Duné, Wafande, Panamah, Lis Sørensen, Basim, Barbara Moleko og mange flere.

Samsungs smartphone er perfekt til en sommerfestival, fordi den takket være sin gummikant kan tåle stød, og fordi den afviser støv og vand. Kort sagt: en bundsolid smartphone. Skærmen er på 5”, og kameraet har 5 MP at arbejde med, når du vil skyde årets festivalfotos.
Fakta
Produkttype: Smartphone med Android 4.1
Processor: 1 GHz dual core
Lager: 4 GB, kan udvides med 32 GB

[pt id=’2031085′ size=’large’ link=’file’]

 

Tablets er for mange i dag ganske uundværlige, fordi de kombinerer surf, underholdning og praktiske opgaver i én og samme pakke. Samsungs Galaxy-serie er et godt bud på en alsidig festival-tablet, som både kan tage billeder, bruges til videoopkald
og trådløst dele musik med en mobil højttaler.
Fakta
Produkttype: Tablet med Android 4.2
Processor: Dual core, 1,6 GHz
Skærmstørrelse: 10,1” TFT, 1280 x 800 pixel
Lager: 16 GB

[pt id=’2031090′ size=’large’ link=’file’]

 

En lille, mobil højttaler, som afspiller musik via blandt andet Bluetooth. Solemate passer perfekt til en tur på festival: Gummilaget beskytter mod slag og buler, den er støv- og vandafvisende, og så kan Solemate Mini holdes i hånden.
Fakta
Produkttype: Trådløs højttaler
Trådløse formater: Bluetooth, NFC

[pt id=’2031086′ size=’large’ link=’file’]

 

Når du lader denne bærbare Power Bank op, har du så at sige sat strøm i banken. Med opladeren i lommen er det nemt altid at tilslutte tørlagte enheder som for eksempel smartphones og tablets. Power Bank oplader via USB.
Fakta
Produkttype:
Mobil oplader
Forsyning: 4000 mAh

[pt id=’2031088′ size=’large’ link=’file’]

 

Trods størrelsen indeholder Solemate en kraftig subwoofer og en specialdesignet bas, som nok skal sætte fut i jeres fest. Musikken hentes trådløst fra en smartphone, en tablet eller en bærbar. På fuld opladning, for eksempel via USB, leverer Soulmate lyd i 10 timer.
Fakta
Produkttype: Trådløs højttaler
Trådløse formater: Bluetooth, NFC

[pt id=’2031087′ size=’large’ link=’file’]

 

Giv din iPhone en chance, hvis du tager den med på festival. Coveret, der passer til iPhone 4, lægger sig tæt om mobilen og sikrer den mod stød og slag fra siden. Lifeproof coveret på 1,5 mm er også vandtæt, da hele mobilen dækkes af et beskyttelseslag.
Fakta
Produkttype: Cover til iPhone 4 og 5
Vægt: 28 gram

[pt id=’2031091′ size=’large’ link=’file’]

 


TAGS
Festival
jabra
Samsung

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 33 74 71 16
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S