• Home »
  • RAM »
  • Kingston Fury [TEST]: Gør hvad det skal til fornuftig pris
Kingston Fury [TEST]: Gør hvad det skal til fornuftig pris

Kingston Fury [TEST]: Gør hvad det skal til fornuftig pris

Share

Det billigste af de to Kingston-produkter, vi ser på i denne test, er et ganske almindeligt 2666 MHz-sæt i stil med Crucial Ballistix Sport 2666.

Det kører ved beskedne 1,2 V og har specifikationer på 16-18-18-36, hvilket placerer det en anelse foran Crucial-sættet. Det er dog stadig en beskeden løsning. Det afspejler sig også i designet med dagligdags sorte varmespredere, der kun er dekoreret med et sølvskinnende HyperX-logo og et hvidt påmalet Fury-logo.

Når det gælder ydelse, betyder kombinationen af en beskeden clockhastighed med relativt lave specifikationer, at sættet skraber bunden sammen med Crucial-sættet. De står helt lige i Cinebench, men Kingston Fury fører ved rå hukommelses-båndbredde og formår lige at komme forrest i gamingtesten, hvor det klarer 2 ekstra fps.

Se også:  [TEST]: G.Skill sniper X

Denne føring gælder også, når sættet bliver overclocket. Det klarede at overclocke til 3000 MHz uden problemer, og følgelig krøb dets hukommelsesbåndbredde lige akkurat op på 29 MB/sek. Samtidig fik vi 5 ekstra fps i vores gamingtest.
Når det er sagt, er dette langt fra det mest spændende hukommelsessæt, men det løser opgaven, og det gør det til en rimelig pris.

Kingston Fury

Sammenfatning

Det essentielle
Kapacitet: 16 GB
Clockhastighed: 2.666 MHz
Specifikationer: 16-18-18-36
Pris: 1450 kr.

4
Del denne