Home » Transport » Kinesisk Tesla-rival rykker ind på det danske marked
Kinesisk Tesla-rival rykker ind på det danske marked

Kinesisk Tesla-rival rykker ind på det danske marked

Share

Xpeng Motor, som er langt fremme på intelligent elbilsteknologi, lancerer de første modeller i Danmark i begyndelsen af 2022

Xpeng er blandt de bilproducenter, der er længst fremme når det gælder intelligent bilteknologi. En tæt på konkurrent til Tesla, når det gælder selvkørende funktionalitet. Og nu kommer bilerne til Danmark.

Nyheden kommer som en del af Xpengs europæiske forretningsstrategi og kun et år efter lanceringen på det norske marked. De nye landekontorer vil være ansvarlige for forberedelserne af indtoget på det lokale marked. Xpeng har også offentliggjort planer om at åbne de første ”Xpeng Experience Centers” i de tre landes hovedstæder i begyndelsen af 2022. De tre nye markeder vil hver især lancere ny hjemmeside og sociale medieplatforme.

Xiaopeng He, CEO for Xpeng siger: “Det er et stort skridt for Xpeng, og vi er begejstrede for at kunne lave sådan et dristigt tiltag i Danmark, Holland og Sverige og dermed introducere vores intelligente elbiler til endnu flere. Vi ser frem til at introducere os på markedet og indgå i dialog med forbrugerne. Vi vil bringe flere gode nyheder til det europæiske marked, så hold godt øje!”

Se også:  Nu kommer der elløbehjul til Frederiksberg igen

Liyang He, Vice President for Xpeng siger: “Bag kulisserne har vi arbejdet med etableringen af virksomheden i Danmark, Holland og Sverige i mange måneder for at sikre, at vi har de bedste teams til at repræsentere vores brand. Vi ser frem til at se XPENG-køretøjer på vejene i flere europæiske byer.”

Tilpasser sig chaufføren

Xpeng Motors, grundlagt i 2015, producerer ikke kun intelligente elbiler men også privatbemandede elektriske luftfartøjer og robotteknologi. Virksomheden har netop præsenteret sit opdaterede brand, som har til formål at afspejle ånden og visionen for fremtidens intelligente mobilitetsløsninger. Virksomhedens mission er at levere smarte mobilitetsløsninger, som sætter brugerne først ved at skabe køretøjer, der fokuserer på brugeroplevelsen.

Se også:  56.000 har reserveret elbil skabt af dansker – selvom bilen endnu ikke er i produktion

Xpengs elbiler er designet til at tilpasse sig deres chauffører. Foruden avanceret autopilot og smarte køregenskaber har bilerne et intelligente styresystem, der gør det muligt at opgradere Xpengs køretøjer over nettet, så føreren af bilen altid kan gøre brug af de nyeste funktioner.

Den intelligente “Hey, Xpeng”-stemmeassistent kan interagere med føreren og reagere på forskellige kommandoer såsom at åbne og lukke vinduer, starte GPS-navigation til bestemte destinationer, justere klimaanlægget, styre musikken og meget mere.

Tesla Model 3 Long Range [TEST]: En selvkørende supergadget


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
xpeng

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S