Home » Mobiltelefon » Kinesisk mobilgigant rykker ind i Danmark
Kinesisk mobilgigant rykker ind i Danmark

Kinesisk mobilgigant rykker ind i Danmark

Share

Xiaomi slår i dag dørene op til en dansk web-butik, hvor man ikke bare kan købe deres enormt populære mobiltelefoner, men også smarthome-enheder, robot-støvsugere, el-løbehjul og meget andet

Det er ikke så meget vi har set til Xiaomi på det danake marked endnu. Produkterne har været sporadisk tilgængelige via forskellige kanaler, men der har ikke tidligere været en officiel butik for producentens store udvalg af produkter.

Det er der nu. I dag er dørene slået op til mistore.dk, en dansk butik for producentens vare.

En global gigant

Og det er altså ikke bare hvilken som helst butik vi snakker om. I store markeder som Kina er producentens mobiler ligeså populære som Huawei, Samsung og Apple. Xiaomi er faktisk den fjerde mest værdifulde teknologivirksomhed i verden. Og det er en position, der er nået lynhurtigt.

Se også:  Her er de 10 mest solgte smartphones i januar

“Xiaomi blev opstartet for bare 9 år siden i Kina. Siden er selskabet vokset lynhurtigt. I begyndelsen var fokus på mobiltelefoner, men over de senere år, har produktporteføljen bredt sig til mange andre kategorier i Xiaomies økosystem, skriver Xiaomi i en pressemeddelese.”

Foruden mobiler har Xiaomi blandt haft succes med el-løbehjulet MI365, som der er blevet solgt over 560.000 modeller af. Det testede vi for nylig. Læs anmeldelsen af Xiaomi MI365 her.

Derudover er producentens robotstøvsuger Roborock den mest solgte i Norden. I sortimentet finder man desuden film, projektorer, smartwatches, cykelhjelme med lys, luftrensere og alverdens gadget til det smarte hjem. Alt det kan findes i den nye butik.

Se også:  Apple klar med billig iPhone
Billige priser

Blandt årsagerne til Xiaomis succes kan være at produkterne sælges til yderst rimelige priser. Mobiltelefonerne har specifikationer, der minder om markedets bedste, men sælges til den halve pris. Du kan læse vores test af Xiaomi Mi 8 her.

Vi har netop modtaget den helt nye Mi Note 10 til test, der som den første smartphone på markedet byder på 108 MP kamera. Den kan du læse en test af i Alt om DATA 03.

Der er ingen planer om en fysisk butik. Xiaomi fortæller at man vil fokusere på distribution via internettet og andre distributører.


TAGS
smartphones
xiaomi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S