Home » Transport » Kia giver adgang til gigantisk ladenetværk for elbiler
Kia giver adgang til gigantisk ladenetværk for elbiler

Kia giver adgang til gigantisk ladenetværk for elbiler

Share

Med Kia Charge vil ejere af mærkets elbiler og plug-in-hybrider have adgang til det største ladenetværk i Europa. De vil kunne nyde godt af én strømlinet løsning med lave priser og betaling via kort eller app

I samarbejde med Digital Charging Solutions (DCS) sørger Kia Charge nu for, at Kia kunder får adgang til mere end 200.000 ladepunkter, inklusive AC/DC-ladestik, i hele Europa.

Ved at tilmelde sig Kia Charge får brugerne adgang til ladepunkter tilhørende alle de største udbydere via én enkelt platform, hvilket gør opladning nemmere. Takket være eRoaming kan kunderne oplade deres bil i hele Europa, uden at det er nødvendigt at indgå yderligere aftaler med andre udbydere, eftersom alle betalinger klares via én samlet faktura hver måned.

Direktør hos Kia Import Danmark, Rasmus Aagaard, udtaler: ”For mange potentielle elbilkøbere opfattes tilgængeligheden af offentlige ladepunkter fortsat som en forhindring i forhold til at købe en elbil. Ved at introducere vores kunder til en omfattende og let anvendelig offentlig ladetjeneste, som kan anvendes via en enkelt konto, eliminerer Kia dette forbehold, og gør elbilejerskabet meget mere enkelt.”

Med de fortsatte fremskridt inden for batteriteknologi opnås der til stadighed forbedringer i forhold til elbilernes rækkevidde og ladetider. For eksempel kan en 77,4-kWh EV6 køre op til 528 km på en enkelt opladning, og samtidig tilbyder den DC ladning fra 10 – 80% på bare 18 minutter. Den kombinerer således hurtig opladning og alsidighed med lang rækkevidde og nul emissioner under kørsel.

Se også:  Kæmpe lynladestation på vej: Hér åbner den ...

I de kommende år vil flere bilister skifte fra biler med forbrændingsmotor til elbiler. Efterspørgslen efter offentlige ladestationer forventes at stige med 35 procent i løbet af de næste 10 år, viser en undersøgelse foretaget af McKinsey i august 2018.

Én konto til hele Europa

Med Kia Charge tilbyder Kia sine elbil- og plug-in hybrid kunder en særdeles omfattende offentlig ladetjeneste i hele Europa med eRoaming. eRoaming giver elbilister mulighed for at anvende en lang række ladestationer, uden at de skal indgå yderligere aftaler med andre udbydere.

Særligt på længere køreture og på udenlandsture vil denne tjeneste give endnu mere komfort og ro i sjælen for Kias kunder.

Den nye opladningstjeneste giver adgang til et website, som samler alle de relevante informationer, herunder produktoplysninger, takster, kort over opladningsnetværket og kontoadministration. I tillæg hertil kan Kia Charge oplevelsen forbedres via iOS- og Android-apps, der giver mulighed for intelligent ruteplanlægning, som kan hjælpe brugerne til nemt at finde ladestationer, når de er nået frem til deres endelige destination, eller undervejs på ruten.

Kia Charge kunderne kan tilgå DCS-netværket via et enkelt kort eller en app. I appen har brugerne adgang til prisinformationer for ladepunkterne i realtid, og der er fuld prisgennemsigtighed for opladningstjenesten. I stedet for at modtage separate regninger, hver gang de har foretaget opladning, modtager kunderne én samlet faktura for deres brug af netværket hver måned.

Se også:  Volkswagens elektriske familiebil, ID.4, bliver billigere end ventet

Når man køber en Kia elbil ligger der allerede et Kia Charge-kort i bilen. Kunden skal dog aktivere kortet for at tage det i brug. Det koster et engangsbeløb på kr. 49,- og så er man i gang.

Ved aktivering af Kia Charge-kortet opnår man adgang til den paneuropæiske ladetjeneste med et Kia Charge Easy abonnement. Her er ingen binding. Det er nem adgang og pay per use til brugere, som har et lille kørselsbehov, og gerne vil have mulighed for at betale for enkelte opladninger, uden at de skal have et månedligt abonnement.

Til de brugere, der oplader deres elbiler eller plug-in hybrider på mere jævnlig basis, er der mulighed for at opnå en fast lav pris på tværs af udbydere med et Kia Charge Advance abonnement til kr. 79,- om måneden.

Herudover kan man købe et IONITY POWER abonnement for kr. 100,- om måneden og opnå en attraktiv kWh pris på IONITYs ladenetværk.

Alle takster er udformet med det sigte at gøre opladning mere komfortabel, effektiv og enkel, samtidig med at der tilbydes enkel betaling og én samlet månedlig faktura.

Øvrige Kia kunder kan få kortet udleveret efter ønske.

Meget mere end en smartphone: Samsung Galaxy Z Fold3 åbner helt nye muligheder


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
kia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S