Home » Mobiltelefon » Kendt pro-gamer i front for OnePlus
Kendt pro-gamer i front for OnePlus

Kendt pro-gamer i front for OnePlus

Share

Den professionelle esportsspiller, Karrigan, er, sammen med den danske motocross-stjerne Sara Andersen, i front for OnePlus’ kampagne for tre nye Nord-produkter

Hvad enten man er motorcrosskører eller professionel gamer, er der altid plads til forbedring – til at skære et par sekunder fra sin bedste tid, til en bedre eksekvering. Det er netop dét, “Never Settle” – Oneplus’ motto – handler om, skriver producenten i en pressemeddelelse, hvor de kan afsløre at de seneste produkter vil få hjælp af to fremadstormende atleter til at nå ud i verden.

21-årige Sara Andersen er en af verdens absolut bedste motocross-kørere. Hun er født og opvokset i Ryslinge på Fyn og startede sin karriere, da hun som kun treårig fik sin første crosser. Hun har siden vundet flere titler i Motorcross, EM tre gange og DM fem gange, og har i dag kursen sat mod verdensmesterskaberne. Det er netop denne mentalitet og stærke ambition om at præstere bedre, som passer så godt til OnePlus. ”Jeg er superglad for at kunne arbejde sammen med et brand, der passer så godt til mig og min mentalitet. Ligesom hos OnePlus er Never Settle et mantra, jeg selv har brugt gennem hele min karriere. Jeg vil hele tiden udvikle mig, blive bedre og sætte nye mål, og når jeg en dag vinder VM, så er mit mål at vinde VM igen” siger Sara Andersen.

Se også:  OnePlus sender den nye OnePlus 10 Pro op i stratosfæren - se billederne

I en helt anden boldgade finder vi den professionelle esportsspiller, Karrigan, med det borgerlige navn Finn Andersen. Karrigan blev introduceret til Counter-Strike tilbage i 2001 gennem sin bror. Få år senere i 2006 og 2007 begyndte han at konkurrere på et mere professionelt plan og i 2012 sluttede han sig til det første rigtige professionelle hold, da han blev en del af fnatic. Gennem årene har Karrigan, som en af de få spillere, skiftet hold flere gange og været med til at opbygge disse til de bedste i verden, men repræsenterer i dag FaZe Clan, hvor han var med til at vinde sin og holdets første CS:GO major under PGL Major Antwerp i maj 2022. Også for Pro-gameren er mobilproducentens mantra noget, der ligger hjertet nært.

”Jeg skulle ikke tænke længe over, om jeg ville være frontfigur for den nye OnePlus Nord-kampagne, da både brandet og Never Setttle-mentaliteten passer godt til min dagligdag og mit professionelle virke som CS:GO-spiller. At nå til tops i et så konkurrencepræget miljø kræver vedholdenhed, gåpåmod og en årelang iver. Havde det ikke været for min stædighed og mit brændende behov for at bevise, at Counter-Strike var min sti, havde jeg ikke befundet mig allerøverst på verdensranglisten den dag i dag,” siger Karrigan.

Se også:  OnePlus tyvstarter Black Friday med gode tilbud fra i dag

Indbegrebet af Never Settle

Hos OnePlus er man glade for samarbejdet, der både er med til at styrke og markere dansk motorcross samt esport på den store scene, men også på elegant vis illustrerer, hvad Never Settle egentlig handler om.

”Vi er glade for at have fundet nogle stærke danske profiler til at stå i front for vores nye kampagne for Nord-serien, der netop udspringer af Never Settle-mantraet. De nye produkter i Nord-serien, OnePlus Nord 2T, OnePlus Nord CE 2 Lite og OnePlus Nord Buds, er vores bud på Flagship Killer produkter i mellemklassen, hvor vi hele tiden skubber barren og yder lidt ekstra, for at komme så tæt på flagskibsprodukter som muligt men til en pris, som folk har råd og lyst til at betale. Samarbejdet med Sara og Karrigan går derfor op i en højere enhed og vi håber at kunne lave flere spændende ting med de to i fremtiden,” siger OnePlus’ danske marketingdirektør, Marie Dam Feldborg”


TAGS
OnePlus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S