Home » Andet » Kender du fremtiden? Det gør Samsung
Kender du fremtiden? Det gør Samsung

Kender du fremtiden? Det gør Samsung

Share

De næste 50 år vil give os de største teknologiske fremskridt og opfindelser, vi nogensinde har set og vil udfordre alle vores forventninger til, hvordan vi vil komme til at leve fremover. Sådan bliver fremtidens verden ifølge Samsung

Hidtil har de fleste haft en meget begrænset succesrate med at give bud på fremtiden. Omkring 1959 forestillede futuristerne sig eksempelvis, at vi i dag anno 2020 ville have flyvende biler, robottjenere, ubegrænset atomenergi og kolonier på Månen og Mars. Helt sådan er det ikke gået, og nogen vil måske sige, at det er godt det samme.

Ikke desto mindre har Samsung her i år bedt seks førende britiske fremtidsforskere og futurister om at komme med deres bedste forudsigelser om verden om 50 år. Hver er ekspert på hver deres felt inden for teknik og videnskab, men alligevel er deres profetier overraskende ensartede.

Fremtidsforskernes konklusioner er samlet i en rapport betegnet Samsung KX50, der har været med til at markere åbningen af Samsung KX, der er en ny form for eksperimentarium opbygget og placeret i Coal Drops Yard centralt i London. Her kan publikum opleve alle de seneste landvindinger fra Samsung inden for kultur og nytænkning, der efter elektronikgigantens mening skal gøre verden bedre.

Se også:  Samsung lancerer prisvenlige skærme med et væld af smarte funktioner

Grundholdningen er, at når mennesker har adgang til såvel uddannelse som teknologi, vil de skabe en fremtid, der slår alt andet. Og under et besøg vil publikum opleve fremtidsteknik, som aldrig før har kunnet ses i Europa som bl.a. en fuldt digital autonom bil og verdens første kurvede 10 meter brede LED-skærm.
Men hvad siger så de visionære eksperter, som Samsung har bedt om at skue i krystalkuglen?

Bolig og dagligliv

Folk vil i 2069 hovedsageligt have samlet sig i byerne i gigantiske selvforsynende skyskrabere. Men da plads vil være overmåde kostbar, vil der også være opstået enorme nedadvendte boligkomplekser i form af jordskælvssikre ”earthscrapers”, hvor folk vil bo og arbejde i flere etager under jorden eller endog under havet.

Hjemmearbejdspladser vil være det mest almindelige. Folk vil overvejende blive hjemme, og både arbejdsmæssig og privat social omgang vil ske via livagtige interaktive hologrammer.

Se også:  Samsung klar med bomstærk mobil til arbejde og gaming - her er Galaxy Note20 Ultra

Hjemmene vil selvsagt være indrettet med alle tænkelige automatiske hjælpemidler og kunne gøre sig selv rent i alle kroge, og alt husarbejde vil stort set være fortid.

Rejse og transport

Al daglig transport vil foregå i luften med high power drone-koptere, taxifartøjer og luftbusser, der vil benytte luftrummet over floder og vandløbssystemer som luftkorridorer. Langt størstedelen af al rejsevirksomhed vil foregå i store selvstyrende transportmidler, der også vil kunne fungere som hotel og overnatningssted på længere ture.

Ellers vil længere privat transport ske ad undersøiske superveje i tætte tunneller, hvor Elon Musk-lignende supersoniske hyperloop transportkapsler vil befordre dig fra eksempelvis London til det europæiske fastland og Danmark på langt under en time. Rumrejser vil selvfølgelig næsten være en dagligdags begivenhed inden for både rumforskning og rejsetransport.

En dag vil high power drone-koptere, taxifartøjer og luftbusser være parate over alt til at befordre dig af sted fra byer og land.

De fleste oversøiske rejser vil blive foretaget med genbrugsraketter, der vil lette op i den øvre atmosfære med over 32.000 km/t., hvilket kan bringe dig fra London til New York på under en halv time.

TAGS
fremtid
innovation
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S