Home » Sikkerhed » Kaspersky Internet Security 2019 [TEST]: Alsidig sikkerhedspakke imponerer fortsat
Kaspersky Internet Security 2019 [TEST]: Alsidig sikkerhedspakke imponerer fortsat

Kaspersky Internet Security 2019 [TEST]: Alsidig sikkerhedspakke imponerer fortsat

Share

Sikkerhed er mange ting, og det starter med, hvorledes du gebærder dig på internettet, og hvorledes du i det hele taget interagerer med data, som stammer fra ukendte kilder.

Når det er sagt, så ville det være endog meget letsindigt at regne med, at fornuftig adfærd, hvor vigtig den end er, vil være nok til at sikre en mod alle trusler på internettet. Dertil er truslerne for omfattende og ikke mindst avancerede.

Et godt sikkerhedsprogram, der dækker bredt, er den bedste medicin mod at stå tilbage med en inficeret computer og alle de implikationer, det kan medføre for personlige oplysninger med mere. Kaspersky Internet Security 2019 er en glimrende eksponent for den omfattende sikkerhedspakke, der ikke blot omfatter  antivirusbeskyttelse. Med Internet Security 2019 får du en omfattende beskyttelse, der vil være rigeligt til langt de fleste behov.

Produktet baserer som alle Kasperskys produkter på Kasperskys velkendte sikkerheds-engine, der til stadighed viser sig i stand til at være meget god til at opdage og fjerne trusler.  Et andet punkt, der taler for sikkerhedspakken, er, at den er meget bedre til at undgå de såkaldte false positives end hovedparten af konkurrenterne. Det betyder, at du ikke unødigt konfronteres med advarsler, der ikke viser sig at holde stik, og som kun fører til yderligere bekymring.

Bred palette af forbedringer

Kaspersky Internet Security 2019 har undergået en række forbedringer, der berører mange af programmets forskellige aspekter.

I forhold til forgængeren er der ikke introduceret en enkelt stor nyhed, der er snarere tale om en stadig forbedring af produktet over en bred kam. Det inkluderer små forbedringer af brugergrænsefladen, der gør det en tak lettere at benytte programmet, der er også færre ikke-kritiske notifikationer, når du er i gang med at benytte Office, spille spil eller se film og foretage videoopkald.

Sikkerhedspakken er stadig blandt de sikkerhedsprodukter, der lægger mindst muligt beslag på computerens ressourcer. I forhold til den beskyttelse, som programmet tilbyder, er den negative påvirkning minimal.

Du vil opleve, at Kaspersky  Internet Security 2019 er let at betjene, og det er let at slå diverse beskyttelsesteknologier til og fra på et oplyst grundlag.  De komponenter, der umiddelbart har fået en overhaling, inkluderer safe money, applikations manager, forældrekontrol, software updater og PC Cleaner. Nogle steder er der tale om oprydning i brugergrænsefladen, men der er også nye features og først og fremmest en mere fleksibel måde at afvikle de enkelte småværktøjer på. En nyhed er muligheden for at se, om ens computer understøtter hardware virtualisering.

Kaspersky Internet Security 2019 har ikke foretaget en kvantesporing i forhold til forgængeren, så det kan være let at overse alle de beskyttelsesforanstaltninger, som programmet indeholder. Det går fra indbygget firewall, over antivirus og rootkit-beskyttelse til beskyttelse mod ransomware, sikker betaling og beskyttelse mod alskens slags trusler, som man snart sagt kan komme i tanke om.

Ud over disse muligheder kan du rydde op blandt de programmer og browserudvidelser, som man måske ikke var klar over, at man havde på computeren. Mange vil også sætte funktionen privacy cleaner højt. Den renser computeren for spor efter, hvad du har foretaget dig.

Alt i alt er Kaspersky Internet Security 2019 et sikkerhedsprogram, der leverer meget for pengene, og det kører upåklageligt.


Kaspersky Internet Security 2019
  • Effektivitet
  • Brugervenlighed
  • Features
  • Pris
5

Sammenfatning

»Et godt sikkerhedsprogram er essentielt, og 2019-versionen af Kaspersky Internet Security leverer masser af funktioner til beskyttelse på internettet på en utrolig brugervenlig vis og med minimal brug af dine computerressourcer.«

Nøgletal
Pris: 479 kr. 3 enheder i 1 år
Funktioner:
Sikring mod vira, adware, spyware og så videre
Advarsel mod usikre websider
Beskyttelse af operativsystem ved genstart
Systemovervågning, bekæmper at filer ændres af malware
Phishingbeskyttelse
Råd om opdatering af programmer
Privat browsing
Fjernelse af aktivitetsspor
Secure Connection (VPN)
Beskyttet browser
Håndtering af ukendte programmer
Tyverisikring af mobile enheder
Firewall

Sending
User Review
0 (0 votes)
DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S