Home » Software » Kaspersky Password Manager [TEST]: Brugervenlig beskyttelse af dine kodeord
Kaspersky Password Manager [TEST]: Brugervenlig beskyttelse af dine kodeord

Kaspersky Password Manager [TEST]: Brugervenlig beskyttelse af dine kodeord

Share

Kaspersky Password Manager beskytter dine passwords med stærk kryptering og giver nem adgang til alle dine webkonti, uanset hvor kringlede kodeord du har fundet på

Trods alt hvad man (med rette) hører om faren ved at begå sig på internettet, så er der vel ingen, der for alvor tænker, at de fuldstændig kan undvære at handle, udveksle informationer og tilgå offentlige myndigheder med mere via internettet. Kaspersky Password Manager kan sikre dine personlige oplysninger overalt, hvor der anvendes adgangskoder til at beskytte personlig adgang og mere til. Problemet med passwords/adgangskoder er, at de helst skal have en vis længde, ikke være alt for åbenlyse sprogligt og meget gerne indeholde en blanding af store og små bogstaver, tal og specialtegn. Ud over dette skal adgangskoder være unikke, således at hvis det uheldige skulle ske, og et website bliver hacket, så blotlægger du ikke adgangen til andre websider og programmer, som du anvender.

Se også:  Virksomheder vil droppe adgangskoderne her i 2021

Med Kaspersky Password Manager kan du sikre central adgang til beskyttede websider med mere, programmet beskyttes af et selvvalgt password – det skal naturligvis være stærkt og samtidig til at huske, så det kræver lidt eftertanke indledningsvis. Hvis man glemmer dette masterpassword, kan man nemlig ikke få adgang til de krypterede adgangskoder, der beskyttes af AES-krypteringsalgoritmen. Kaspersky har nemlig som led i sikkerhedsbetræbelserne ikke adgang til masterpasswordet.

God investering

Vi har testet den gratis version, der frit kan downloades, den adskiller sig kun ved, at der maksimalt kan gemmes 15 poster til forskel fra betalingsversionen, hvor du kan gemme og beskytte så mange adgangskoder og andre elementer, som du ønsker.

Til en pris af 99 kroner om året for en licens synes vi, at Kaspersky Password Manager Premium er en god investering, og det kan fås til Windows, Mac, Android og iOS. Programmet gør det ikke kun muligt at sikre adgangskoder til websteder, du kan nemlig også gemme adgangskoder til programmer, der kræver dette.

Se også:  Unge med studiejob udgør en trussel mod virksomheder

Kaspersky Password Manager kan også tage vare på dine bankkort og sikre, at du automatisk får udfyldt faktureringsformularer, og det samme gør sig gældende for adresser, således at du kan få udfyldt onlineformularer automatisk. Her skal man dog først deaktiverere automatisk formularudfyldning i browseren, hvis den er aktiveret.

Ud over førnævnte kan du gemme krypterede billeder og noter i programmet, så dine fortrolige informationer er samlet et sted. Har du flere enheder og flere licenser, synkroniseres indholdet automatisk med dine andre enheder, når der tilføjes en ny adgangskode med mere. Der er indbygget passwordgenerator, og du kan tjekke om dine adgangskoder er stærke nok, samt om der er dubletter. Alt i alt byder programmet på en overskuelig og sikker platform, hvorfra dine adgangskoder beskyttes, hvilket letter administrationen af adgangskoder betragteligt.


Kaspersky Password Manager
4.5

Kaspersky Password Manager

Gratis/99 kroner om året

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
kaspersky
kodeord
password

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S