Home » Sikkerhed » Vind årets bedste sikkerhedspakke
Vind årets bedste sikkerhedspakke

Vind årets bedste sikkerhedspakke

Share

Kaspersky Internet Security beskytter effektivt pc, tablet og smartphone mod alle internettets trusler. Vi kårede det til årets bedste sikkerhedsprogram og du har nu mulighed for at vinde det

Sikkerhed er mere vigtig end nogensinde, når din computer eller andre enheder dagligt er på internettet. Derfor er det essentielt med et godt sikkerhedsprogram, der arbejder gnidningsløst uden at forstyrre dig i dine andre opgaver.

Kaspersky Internet Security imponerede redaktionen, der kvitterede med hele fem stjerner og en anbefaler. Programmet var både brugervenligt og fyldt med masser af funktioner såsom indbygget firewall, antivirus og rootkit-beskyttelse. Ligeledes beskyttelse mod ransomware, sikker betaling og beskyttelse mod alskens slags trusler, som man kan komme i tanke om. Derudover brugte softwaren kun få computerkræfter, så vi ikke blev forstyrret. Vores dom over sikkerhedssoftwaren i 2019-udgaven blev da også: ”Et godt sikkerhedsprogram er essentielt, og 2019-versionen af Kaspersky Internet Security leverer masser af funktioner til beskyttelse på internettet på en utrolig brugervenlig vis og med minimal brug af dine computerressourcer.”

Du har nu mulighed for at vinde Kaspersky Internet Security 2019 i vores store Årets bedste konkurrence. Klik ind og deltag her.


TAGS
kaspersky

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S