Test: Allround-beskyttelse med nye features ombord

Test: Allround-beskyttelse med nye features ombord

Share

Det betaler sig at være forberedt. Truslerne på internettet er mange og vidt forgrenede, så sikkerhedsprogrammer skal kunne lidt af hvert. Det kan Kaspersky Internet Security og mere til … 

Man skal i hvert fald ikke beskyldes for at være et pjok, hvis man negligerer alle advarsler og kobler sig op til internettet uden at sikre sig overhovedet. Man kunne måske med rette blive kaldt alle mulige andre ting, men ikke pjok.

Anvender man Windows 10, er man i det mindste til en vis grad beskyttet af Windows Defender. Men ifølge sidste test fra det internationalt anerkendte AV-TEST institut, så er beskyttelsen ikke helt så god som i de anerkendte sikkerhedspakker.

Let at gå til

Kaspersky Internet Security 2017 er en af disse sikkerhedspakker, programmet giver omfattende beskyttelse på pc, Mac og mobile enheder.

Det er muligt at tilpasse købet af licenser nøje efter behovet, da man kan beskytte 1/3/5 eller 10 enheder i 1 år eller 2 år af gangen, hvorved prisen reduceres.

Se også:  Kaspersky Free [TEST]: Nyt gratis sikkerhedsprogram til Windows

En fordel i hverdagen er, at på trods af at programmet er omfattende, virker brugergrænsefladen overskuelig. Man kan hurtigt nå de dybereliggende funktioner, og generelt er programmet velillustreret og underbygget med hjælpetekst.

Bred sikkerhedsvifte

Kaspersky Internet Security 2017 beskytter naturligvis mod vira, spyware, rootkits samt diverse typer ondsindede programmer. Der er spamfilter, og den integrerede firewall-funktion er naturligvis også en central funktion i sikkerhedspakken.

Udover denne grundlæggende beskyttelse er der en masse andre punkter, hvor din computer og dine personlige oplysninger blandt andet sikres mod misbrug. Andre features letter hverdagen på forskellige punkter og åbner op for nye muligheder.

Selvforsvar-funktionen, der som standard er aktiveret, forhindrer uvedkommende i at ændre eller slette Kaspersky Internet Security filer, -processer og -databaseregi-streringer. Ved selvsyn må det siges at virke efter hensigten.

Se også:  Alt for nemt at være lommetyv: Halvdelen af danskerne har ikke kodeord på mobilen

Scanninger kan være mere eller mindre grundige/hurtige, man kan fastslå faste scanningstidspunkter, og man kan se oplysninger om afsluttede scanninger.

Man kan også scanne for, om operativsystemet eller installerede programmer har indbyggede sårbarheder. Findes der noget, får man råd om, hvad man eventuelt kan gøre ved situationen.

Endelig kan man udvælge bestemte objekter til separat scanning, hvis man vil holde et særligt øje med bestemte filer.

Programmet indeholder også forældrekontrol samt Safe Money, der anvender en beskyttet browser, for at kriminelle ikke kan få fat i dine kreditkortoplysninger på internettet. Du kan også forhindre programmer i at få adgang til dit webkamera.

Man kan håndtere alle ens enheder fra en central webside, og så længe man forbliver en del af det cloud-baserede Kaspersky Security Network, er man selv med til at øge bevistheden om trusler, der måtte udvikle sig.

Del denne