Home » Sikkerhed » Kaspersky giver gratis sikkerhed til alle virksomheder
Kaspersky giver gratis sikkerhed til alle virksomheder

Kaspersky giver gratis sikkerhed til alle virksomheder

Share

Kaspersky udvider nu sit tilbud om gratis beskyttelse, så det er ikke kun er sundhedssektoren, men også alle andre virksomheder, der kan få licenser

Det er afgørende for sundhedsorganisationer at sikre en stabil drift under den igangværende corona-epidemi. Det omfatter blandt andet brugen af medicinsk udstyr og adgangen til kritiske data.

Her kan et cyberangreb have katastrofale følger. Derfor gav Kaspersky for nyligt sundhedssektoren gratis adgang til deres endpoint-sikkerhedsløsninger i et halvt år. Nu udvider Kaspersky støtten med gratis awareness-træning og adgang til deres enterprise-sikkerhedsløsninger, som blandt andet inkluderer Kaspersky Endpoint Detection og Kaspersky Threat Intelligence.

Gratis cyberbeskyttelse til alle virksomheder

Når de cyberkriminelle udnytter corona-pandemien til deres lyssky aktiviteter, er det ikke kun sundhedssektoren, der står for skud. De kriminelle forsøger også at udnytte, at flere arbejder hjemmefra, fordi det baner vejen for nye sårbarheder, der kan kompromittere virksomheder. It-sikkerheden bliver nemlig i langt højere grad afhængig af den enkelte medarbejders adfærd og hjemlige sikkerhedsforanstaltninger, når så mange arbejder væk fra virksomhedens sikre netværk.

Se også:  Nu kan du hente coronapas til din mobil

For at hjælpe virksomheder med at overkomme de sikkerhedsudfordringer, corona-krisen forårsager, giver Kaspersky nu licenser til alle nye og eksisterende kunder på seks måneders gratis Kaspersky Security for Microsoft 365. Løsningen beskytter mod malware, phishing, ransomware, spam og BEC-angreb, hvor cyberkriminelle misbruger arbejdsmails. Derudover tilbyder Kaspersky deres nuværende kunder gratis licenser på endpoint-sikkerhedsløsninger, som inkluderer Kaspersky Endpoint Security for Business og Kaspersky Endpoint Security Cloud.

“Corona-epidemien sætter mange virksomheder under pres for at opretholde it-sikkerheden, fordi langt flere medarbejdere end normalt pludselig arbejder hjemmefra. Det er en ekstra hovedpine for virksomheder, som måske også kæmper med epidemiens økonomiske konsekvenser. Under de ekstraordinære omstændigheder, vil vi gerne give en håndsrækning til de virksomheder, som ønsker et ekstra lag af sikkerhed, ved at give gratis licenser Kasperskys produkter i seks måneder,” siger Mark Beunk, Head of Sales for Kaspersky i Norden og Benelux.

Se også:  Webapps er direkte årsag til de fleste hackerangreb

TAGS
corona
kaspersky
sikkerhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S