Home » Sikkerhed » Kaspersky Free [TEST]: Nyt gratis sikkerhedsprogram til Windows
Kaspersky Free [TEST]: Nyt gratis sikkerhedsprogram til Windows

Kaspersky Free [TEST]: Nyt gratis sikkerhedsprogram til Windows

Share

Kaspersky Labs er en renommeret og velkendt udbyder af kommercielle sikkerhedsprogrammer, nu har de lanceret det gratis Kaspersky Free sikkerhedssoftware, hvad går man glip af?

Med Kaspersky Free har en af de ‘store’ sikkerhedsvirksomheder skabt et program, der i modsætning til deres andre programmer, småværktøjer undtaget, ikke koster noget.

Hvorfor så det kan man spørge sig selv, og hvor meget beskyttelse får man, når man sammenligner med Kaspersky Labs øvrige kommercielle produkter? Det er det, vi vil kigge nærmere på her. Samtidig med dette vil vi kigge på programmets features.

Det handler om netværk

Man kunne selvfølgelig tænke, at Kaspersky blot benytter en anden tilgang til at tjene penge og inddrage nye kunder i butikken ved at tilbyde et reklamefinancieret produkt.

Se også:  De bedste gratis-programmer lige nu

Kaspersky Labs har dog ikke gjort dette, for der er ikke indlejret tredjepartsreklamer i brugergrænsefladen. Der er blot enkelte ‘nedtonede’ elementer i brugergrænsefladen, der henviser til funktioner, der findes i Kasperskys betalingsversioner.

Hvorfor så den gavmildhed fra Kasperskys side? Jo det er hjælp til selvhjælp, og det ender med at gavne brugerne også i sidste ende.
Hemmeligheden bag ethvert godt sikkerhedsprogram er de informationer, som firmaet bag kan opsamle om trusler, tendenser og mistænkeligt adfærd. I Kasperskys tilfælde hedder dette netværk Kaspersky Security Network.

Det består af en lang række såkaldte nodes, der opsamler alle oplysninger om trafikkens karakter og hvilke trusler, der rører på sig, eller potentielle trusler, der venter forude.

Se også:  Få et gratis klaver til computeren

Disse nodes kan være placeret ved trafikknudepunkter hos diverse af Kasperskys virksomhedskunder eller udgøres af alle Kaspersky Labs private brugere, der anvender Kasperskys sikkerhedsprogrammer.

Man kan i alle sikkerhedsprogrammerne, også i Kaspersky Free, slå Kaspersky Security Network til, og deltager man, er man således med til at opsamle informationer om trusler og videre-bringe disse til Kaspersky.

Jo flere nodes alias brugere, desto bedre informationer kan man opsamle. Derfor kan det betale sig for Kaspersky at forære programmet væk. Kasperskys produkter forbedres ved at udvide kundegrundlaget og dermed informationsnetværket.

Kaspersky Free
  • Effiktivitet
  • Brugervenlighed
  • Features
  • Pris
4

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Savner du et alternativ til Microsoft Defender, så er Kaspersky Free et glimrende valg. Man får en fornuftig beskyttelse mod de mest gængse trusler, uden de risici der kan ledsage enkelte gratis sikkerhedsprogrammer. Vil man sikre sig yderligere må man til lommerne.«

Nøgletal
Pris: Gratis
Antivirusbeskyttelse realtid
Spywarebeskyttelse
Beskyttelse mod ondsindede websider
Beskyttelse mod phishing
Beskyttelse et år for 1 computer
Beskytter kun Windows

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
gratis software
kaspersky
sikkerhedsprogram

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S