Gratis sikkerhedsprogram fra Kaspersky

Gratis sikkerhedsprogram fra Kaspersky

Share

Det kendte sikkerhedsfirma Kaspersky har lanceret et gratis sikkerhedsværktøj kaldet Kaspersky Free. Vi tager her et hurtigt kig på, hvad man får med i pakken.

Kaspersky Labs har i forvejen en række sikkerhedspakker lige fra simpel antivirus til samlede sikkerhedsløsninger, der tilbyder en mere komplet og fleksibel beskyttelse. Hertil kommer nu Kaspersky Free, der som navnet antyder ikke koster noget, og interessant nok angives det, at licensen udløber efter 366 dage. Herefter må det forventes, at man kan hente programmet på ny, om end Kaspersky Lab nok håber på, at man skifter til en betalingsversion på det tidspunkt.

Brugergrænsefladen er meget lig den, som Kaspersky Labs Internet Security besidder, men man vil bemærke, at der ud for avancerede funktioner befinder sig en stiliseret kongekrone. Klikker man på en af disse funktioner, vil man blive mindet om at for at få adgang til denne, skal man skifte til Internet Security versionen.

Se også:  Vind total beskyttelse til alle dine enheder

Kaspersky Free beskytter 1 Windows-pc i den nævnte periode, der er ikke mulighed for at beskytte flere computere – i det mindste ikke med samme download.

Den grundlæggende beskyttelse       

Siden det er et gratis program, og Kaspersky Lab lever af at sælge sikkerhedsprogrammer, kan man naturligvis ikke regne med fuld beskyttelse indenfor alle felter. Hvad man får er en gedigen grundlæggende beskyttelse, der baserer på den sikkerheds-engine, som anvendes i alle Kaspersky Labs produkter.

Del denne