Home » Gratis software » Karaoke-fest på hjemmecomputeren
Karaoke-fest på hjemmecomputeren

Karaoke-fest på hjemmecomputeren

Share

Med KaraFun kan du spille karaoke hjemme foran pc’en. Samtidig får du mulighed for at skabe dine helt egne karaoke-numre ud af din musiksamling.

Hvad er bedre end karaoke, når der skal lidt ekstra gang i den foran hjemme-pc’en. Karafun giver dig alt du har brug til at gøre din pc til en velfungerende karaoke-maskine, hvor du synge med på alle dine ynglingssange.

Programmet spiller stort alle de almindelige karaoke-formater: KFN, KAR, CDG, KOK, LRC, AVI, MPEG m.m. Du kan således enten starte med at øve dig på de tre medfølgende sange – ”My Way”, ”La Bamba” og ”When the Saints Go Marching In” – eller du kan hente nogle helt andre numre at sætte i playeren.

Se også:  Her er 4 af de fedeste gratis programmer lige nu

Karafuns hjemmeside finder du et pænt katalog, men sangene koster penge. Det skal imidlertid ikke hindring dig i at spille din ynglingsmusik uden at betale en krone. Der findes flere steder på nettet, som tilbyder gratis karaoke-filer. Vi gik ind på FreeKaraoke.com og hentede Michael Jacksons ”Bad”.

Nummeret spillede upåklageligt i afspilleren. Teksten vistes ligeledes præcis som den skulle på den animerede 3D-baggrund – en feature KaraFun er meget stolt af, men muligvis ikke vil tiltale alle helt i samme grad. Vi fandt den en lille smule smagløs, selvom vi samtidig måtte erkende, at den tilsætter lidt ekstra liv til numrene.

Er der sange som man ikke kan finde, eller ønsker man noget, der lyder blot en lille smule bedre end de ofte lidt tandløse midi-versioner, man afspises med i de fleste karaoke-filer, følger der en også en brugervenlig editor med. Den lader dig skabe karaoke-filer ud af dine egne mp3-filer eller andre musikformater.

Se også:  Guide: Rediger video nemt og gratis

Proceduren foregår nemt og hurtigt, og brugeren guides sikkert igennem hele forløbet.

Programmet rummer desuden mange flere features og muligheder for at finjustere indstillinger, som man har lyst. Programmet er heldigvis på dansk, så man er på rimelig sikker jord.

Alt i alt må vi således konstatere, at der er masser af sjov at hente i KaraFun. Er man karaoke-entusiast vil man i hvert fald næppe gå helt galt i byen.


KaraFun
4

Alt om DATA siger

Alt i alt må vi konstatere, at der er masser af sjov at hente i
KaraFun. Er man karaoke-entusiast vil man i hvert fald næppe gå galt
helt galt i byen

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
karaoke

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S