Home » Smart hjem » Nu kan kan du endelig få Hue-pærer med lille sokkel
Nu kan kan du endelig få Hue-pærer med lille sokkel

Nu kan kan du endelig få Hue-pærer med lille sokkel

Share

De smarte Hue-pærer fra Philips har været på markedet siden 2012, men hidtil har de ikke kunnet fås med lille sokkel. Det bliver der heldigvis lavet om på nu, hvor en E14 LED-pære endelig lanceres

Philips Lighting kan i dag præsentere den længe ventede Hue E14 LED-pære. Lanceringen gør Hue til det mest omfattende belysningssystem til det smarte hjem. Kertepæren med lille sokkel lanceres både i hvid, der rummer alle nuancer af hvid fra køligt dagslys til blødt eftermiddagslys, og i farve, som udover de hvide nuancer kan gengive mere end 16 millioner forskellige farver.

Hue i 80 procent af hjemmet 

Lanceringen af pæren med lille sokkel betyder, at mere end 80 pct. af lyskilderne i et typisk, dansk hjem nu kan integreres i Hue-systemet. Det giver uendelige muligheder for personlig lyssætning tilpasset hvert enkelt rum – om det er klart, hvidt lys til arbejde ved spisebordet eller dæmpet, blødt lys til hygge over middagen.

“E14 er et af de mest efterspurgte produkter, der gør det muligt at integrere Hue i de fleste lamper. Lanceringen er derfor et afgørende og stort skridt mod komplet integration af intelligent og personlig belysning i hele hjemmet”, siger Andreas Bahnsen, produktchef for Philips Hue i Norden.

Se også:  Super kraftfuld smartpære og flere andre nyheder fra Philips Hue
Personlige scener til enhver situation

E14, som kan styres fra Hue app’en eller fra de forskellige fjernbetjeninger i Hue-familien, kan tilpasses personligt, ligesom app’en også har en række allerede indstillede scener. Både de pre-definerede scener eller de personlige scener, som hver enkelt bruger skaber, kan understøtte dagligdagens rutiner og behov. For eksempel med blid opvågning, når E14 imiterer en rolig solopgang og gør det lettere at komme ud af sengen om morgenen. Det er blot én af de funktioner, som iF Design Award netop har honoreret Philips Hue for med en pris for produktdesign.

Kompatibel med andre smart home-favoritter

Hue-systemet er kompatibelt med mere end 600 apps, produkter og platforme fra smart home udviklere som Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Home, Nest og Samsung SmartThings. De mange muligheder for at integrere Hue-systemet, gør det nemt både at komme i gang og løbende føje nye løsninger til det smarte hjem.

Se også:  Få endnu større oplevelser foran tv-skærmen

Philips Hue E14 er en kerteformet LED-pære (maks. 470 lumen tilsvarende en 40W pære), der fås i white ambiance (hvid) med alle nuancer af hvid fra kølig blå til varm gul eller i white and color ambiance (farve), som kan gengive mere end 16 millioner farver. Begge pærer kan dæmpes og dækker farvetemperaturer fra varm hvid til koldt dagslys – 2200k – 6500k. E14 LED-pærerne er de nyeste medlemmer af Hue-familien, som inkluderer: E27 og GU-10 spot foruden et stort udvalg i lamper og tilbehør.

Philips Hue E14 kertepære i både hvid og farve er til salg i slutningen af april. Hue white ambiance koster 259 kroner, mens Hue white and color ambiance koster 449 kroner. Der er mulighed for at forudbestille hos udvalgte Philips Hue forhandlere fra den 20. marts


TAGS
hue
LED-pære
lys
Philips
Pære

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S