Nu kan kan du endelig få Hue-pærer med lille sokkel

Nu kan kan du endelig få Hue-pærer med lille sokkel

Share

De smarte Hue-pærer fra Philips har været på markedet siden 2012, men hidtil har de ikke kunnet fås med lille sokkel. Det bliver der heldigvis lavet om på nu, hvor en E14 LED-pære endelig lanceres

Philips Lighting kan i dag præsentere den længe ventede Hue E14 LED-pære. Lanceringen gør Hue til det mest omfattende belysningssystem til det smarte hjem. Kertepæren med lille sokkel lanceres både i hvid, der rummer alle nuancer af hvid fra køligt dagslys til blødt eftermiddagslys, og i farve, som udover de hvide nuancer kan gengive mere end 16 millioner forskellige farver.

Hue i 80 procent af hjemmet 

Lanceringen af pæren med lille sokkel betyder, at mere end 80 pct. af lyskilderne i et typisk, dansk hjem nu kan integreres i Hue-systemet. Det giver uendelige muligheder for personlig lyssætning tilpasset hvert enkelt rum – om det er klart, hvidt lys til arbejde ved spisebordet eller dæmpet, blødt lys til hygge over middagen.

Se også:  Clockradioen lever i bedste velgående

“E14 er et af de mest efterspurgte produkter, der gør det muligt at integrere Hue i de fleste lamper. Lanceringen er derfor et afgørende og stort skridt mod komplet integration af intelligent og personlig belysning i hele hjemmet”, siger Andreas Bahnsen, produktchef for Philips Hue i Norden.

Personlige scener til enhver situation
Del denne