Kan det betale sig at få mobilen repareret?

Kan det betale sig at få mobilen repareret?

Share

Nettets største leverandør af mobiltilbehør melder om et boom i antallet af reparationer – i takt med telefonprisernes himmelflugt. Her er ekspertens råd til, hvad du bør overveje før en eventuel reparation.

Det sker desværre ofte, at smartphone-ejere kommer galt afsted med en dyr telefon. Nogle vælger at sende den til reparation, mens andre blot køber en helt ny. Men i hvilke tilfælde kan en reparation egentlig betale sig? Silvan Popovic er smartphoneekspert og direktør for MyTrendyPhone.dk. Her er hans råd til, hvilke overvejelser du bør gøre før en mulig reparation, samt hvordan du kan forhindre, at din telefon bliver beskadiget.

1. Vurder beskadigelsen. – Omfanget af beskadigelsen er sammen med telefonens dagsværdi afgørende for, om det rent økonomisk giver mening at få telefonen repareret. Når det drejer sig om problemer med for eksempel batteriet eller et rids i skærmen, kan det godt betale sig at sende den til reparation. Men hvis der er tale om softwarebeskadigelser, eller hvis skærmen og bagcoveret er flækket, kan det i nogle tilfælde være smartere at købe en ny telefon. Især, hvis der er tale om flere samtidige skader på telefonen.

Se også:  Her får du de mest populære mobiler billigst
Del denne