Home » Mobiltelefon » Nu kan alle bruge Swipp
Nu kan alle bruge Swipp

Nu kan alle bruge Swipp

Share

Swipp har åbnet op for Danske Bank-kunder og for enhver anden dansker, der gerne vil betale via mobilen

Nu er Swipp en mobilbetalingsløsning for alle danskere med en smartphone og en dansk bankkonto. Swipp kommer nemlig nu med en opdatering af appen, der betyder, at bl.a. Danske Banks privatkunder nu også kan bruge Swipp.

“Vi er glade for at kunne sige til vores mange erhvervskunder, at alle nu kan bruge Swipp til at betale med i butikkerne. Vi ved, at det har været en udfordring for butikkerne, at især Danske Banks privatkunder ikke har kunnet bruge Swipp. Men nu kan man ude i butikkerne sige til alle kunder, at de skal bruge Swipp, fordi det er billigere, lettere og mere fleksibelt for butikkerne end andre betalingsformer”, siger Martin F. Andersen, adm. direktør i Swipp.

Se også:  MobilePay kræver gebyr for ny funktion

Særlig løsning

For at få de sidste danskere med har Swipp lavet en særlig løsning, der betyder, at Danske Banks privatkunder kan oprette sig som brugere ved at tilføje et betalingskort. I stedet for at blive en del af konto-til-konto-samarbejdet, er Danske Banks privatkunder altså henvist til at registrere sig med kort. Det giver visse begrænsninger, da der ikke er den samme sikkerhed for betalingerne med et betalingskort. Fx vil man kun kunne overføre op til 10.000 kr. om dagen som Danske Bank-kunde, mens alle andre, der er en del af konto-til-konto-samarbejdet, kan overføre op til 50.000 kr. om dagen.

Martin F. Andersen understreger, at det har været afgørende at få skabt en platform, hvor alle kan bruge Swipp:

Se også:  Nu er Dankort klar i Huaweis app-butik

“Selv om der er visse begrænsninger i løsningen, vil vi ikke ændre på de parametre, der gør Swipp særlig attraktiv for butikkerne. Også når det gælder brugere med kort, vil vi tilbyde butikkerne lave transaktionsomkostninger. Swipp dækker nemlig omkostninger, der normalt er forbundet med et betalingskort”, fortæller Martin F. Andersen.


TAGS
mobilbetaling
Swipp

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S