Home » Smart hjem » Køleskabet hjælper dig med indkøbene
Køleskabet hjælper dig med indkøbene

Køleskabet hjælper dig med indkøbene

Share

Samsungs nye køleskab har kameraer, der holder øje med dine madvarer og hjælper dig med at købe det der mangler.

”Vi har tilført et væld af funktionaliteter til vores nye sortiment af hårde hvidevarer. Med det nye Family Hub-køleskab har vi for eksempel forandret køkkenoplevelsen på en måde, der kommer til at redefinere, hvordan vi som forbrugere anvender vores køleskab. Køleskabet er et stort spring i retning af at gøre ’Internet of Things’ til en realitet, og ikke mindst tages det intelligente hjem til et helt nyt niveau”, sagde Jonas Holm, Sales Manager for HA hos Samsung Danmark, da Samsung præsenterede det nye køleskab ved årets CES-messe.

Family Hub-køleskabet indeholder en række funktioner, der både kan hjælpe dig med at organisere madvarer og dagligdagsopgaver i hjemmet og samtidig bidrage til underholdningen i køkkenet.

Køleskabet fungerer som en hub, der forbinder hele hjemmet. Al kommunikation vises nemlig på en 21,5 tommer HD LCD-skærm, der er indbygget i forsiden af køleskabets øverste højre dør. Skærmen fungerer som en central, hvor man blandt andet kan uploade og opdatere kalendere, tilføje billeder og efterlade beskeder til hinanden eller få vist børnenes små tegninger – alt dette er nemt og enkelt at gøre via en smartphone.

Se også:  Samsung har skabt "verdens mest uhyggelige film" - se den her ...

Family Hub hjælper dig også med at holde styr på dine madvarer i køleskabet. Det kan nemlig identificere, hvilke varer du har liggende, hvilke du er løbet tør for, og hvornår holdbarheden udløber – alt sammen for at hjælpe med at reducere madspild. Dette er muligt ved, at tre avancerede kameraer, der er installeret i køleskabet, tager et billede af indersiden, hver gang du lukker døren. Billederne er tilgængelige fra din smartphone, og du kan således altid få en hurtig oversigt over køleskabets indhold, selv når du står nede i supermarkedet. Det eneste du skal gøre er at hente Samsung Smart Home-appen. Køleskabet kan også hjælpe dig med at bestille madvarer online, holde styr på opskrifter samt oprette og dele indkøbslister med resten af familien.

Se også:  Samsung giver nu tre store Android OS-opdateringer til deres smartphones

Da køkkenet for mange er hjertet i hjemmet og samlingsstedet for hele familien, kan Family Hub også bidrage til underholdningen. Gennem sine indbyggede højttalere eller ved hjælp af andre Bluetooth-højttalere, såsom Samsungs 360-serie, kan du afspille musik i hele hjemmet. Du kan også forbinde dit Smart TV og se dine yndlingsprogrammer direkte på køleskabets display.

Family Hub indeholder enestående innovation og design både indenfor og udenfor. Med Samsungs eksklusive FlexZone™ kan du efter behov ændre nederste højre fryser til et køleskab for at tilgodese flere opbevaringsbehov. Med systemet ’Triple and Metal Cooling’ kan fødevarer holde sig friske længere, fordi det gør køleskabet i stand til at præcisere temperaturen og opretholde en høj luftfugtighed. Køleskabet har også en række energibesparende funktioner.

Køleskabet Family Hub (model RF56K9540SR/EE) vil være tilgængelig på det nordiske marked i løbet af sommeren til en vejledende pris på 44.995 kroner.


TAGS
hårde hvidevarer
køleskab
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S