Køleskabet hjælper dig med indkøbene

Køleskabet hjælper dig med indkøbene

Share

Samsungs nye køleskab har kameraer, der holder øje med dine madvarer og hjælper dig med at købe det der mangler.

”Vi har tilført et væld af funktionaliteter til vores nye sortiment af hårde hvidevarer. Med det nye Family Hub-køleskab har vi for eksempel forandret køkkenoplevelsen på en måde, der kommer til at redefinere, hvordan vi som forbrugere anvender vores køleskab. Køleskabet er et stort spring i retning af at gøre ’Internet of Things’ til en realitet, og ikke mindst tages det intelligente hjem til et helt nyt niveau”, sagde Jonas Holm, Sales Manager for HA hos Samsung Danmark, da Samsung præsenterede det nye køleskab ved årets CES-messe.

Se også:  Samsung 850 Evo 500 GB [TEST]: Billigt SSD uden kompromisser

Family Hub-køleskabet indeholder en række funktioner, der både kan hjælpe dig med at organisere madvarer og dagligdagsopgaver i hjemmet og samtidig bidrage til underholdningen i køkkenet.

Køleskabet fungerer som en hub, der forbinder hele hjemmet. Al kommunikation vises nemlig på en 21,5 tommer HD LCD-skærm, der er indbygget i forsiden af køleskabets øverste højre dør. Skærmen fungerer som en central, hvor man blandt andet kan uploade og opdatere kalendere, tilføje billeder og efterlade beskeder til hinanden eller få vist børnenes små tegninger – alt dette er nemt og enkelt at gøre via en smartphone.

Del denne