Home » Gratis software » [GUIDE]: Lav kalejdoskopiske effekter
[GUIDE]: Lav kalejdoskopiske effekter

[GUIDE]: Lav kalejdoskopiske effekter

Share
6 Slyng motivet rundt

Twirl-filteret ligger under Filter > Distort. Vælg det, og få vist et forhåndsvisningsvindue med en enkelt skyder for Angle (vinkel). På dette billede er vinklen øget til 640 grader for at få en stram spiral i centrum. Læg det kopierede lag fra trin 2 øverst i stakken, og anvend de samme Mezzotint- og Radial Blur-indstillinger.

7 Slyng motivet den anden vej rundt

Åbn Twirl-filteret igen, men sæt det til at hvirvle i modsat retning. Sørg for at arbejde på det rigtige lag. Det valgte er markeret med blåt i paletten ”Layer”. Skift ”Blend Mode” for øverste lag til mørkere ved hjælp af rullemenuen øverst. ”Pin Light” og ”Exclusion” kan også give en god effekt.

Se også:  Guide: Kom i gang med Photoshop – del 3

8 Bland og smelt sammen

Højreklik på et lag, og vælg ”Merge Visible”. Lagene lægges sammen, men uden at påvirke skjulte lag. Gør mønstret symmetrisk ved at duplikere det sammensmel-tede lag og bland de to synlige med ”Darken” (eller hvad du brugte) igen. Brug Image > Rotate > Flip Layer Horizontal for at rotere laget.

9 Hent baggrunden tilbage

Det uberørte lag fra trin to ligger sandsynligvis øverst i lagpaletten. Træk det til bunden og gør det synligt med et klik på øjeikonet. Du ser det dog ikke, da ikke alle ovenstående lag blander sig. Find det, som er sat på ”Normal”, sandsynligvis det midterste, og skift det til Darken for et surrealistisk slutresultat.

Se også:  Sådan gør du mange fotos mindre med et gratis program

10 Gem og del

Photoshop Elements har en Share-menu (til deling) øverst til højre på skærmen. Herfra kan du uploade billeder til Flickr, Facebook eller Twitter. Du skal godkende offentliggørelse første gang. Med Flickr og Facebook kan du uploade flere billeder i et album samt andre muligheder såsom at tilføje tags.

 

TAGS
Billedprogram
Billedredigering
Photoshop Elements

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S