Home » Andet » Kæmpemessen CES er aflyst i 2021 – næsten da …
Kæmpemessen CES er aflyst i 2021 – næsten da …

Kæmpemessen CES er aflyst i 2021 – næsten da …

Share

En af verdens allerstørste tech-begivenheder, CES i USA, bliver ikke til noget i 2021. I hvert fald ikke på den sædvanlige, sammenpakkede måde.

Den store forbrugerteknologimesse CES i Las Vegas, USA, er aflyst næste år. Noget sker der dog, for messen vil blive afholdt virtuelt online, “all-digital”, oplyser CTA, som er arrangøren bag CES (Consumer Electronics show).

Sidste år nåede messen lige akkurat at blive afviklet i januar, før corona-pandemien førte til en bølge af messeaflysninger over hele verden.

De amerikanske myndigheder har ikke haft den fornødne evne til at slå pandemien tilbage, og det har nu konsekvenser for messen, der normalt får 150.000 forbrugere og fagfolk fra hele verden til at stimle sammen (og nogle gange stå meget tæt). Messen fungerer som et af årets helt store højdepunkter for produktpræsentationer, og den er et vigtigt mødested for branchefolk, som vil indgå forretningsmæssige relationer og aftaler.

Se også:  Elektronikmesse åbner i Herning i dag
Uforsvarligt at gennemføre

CTA’s præsident Gary Shapiro mener ikke, det er forsvarligt at gennemføre messen, som man plejer. Derfor aflyser han allerede nu.

“Midt i pandemien og den voksende globale, sundhedsmæssige bekymring over spredningen af Covid-19 er det bare ikke muligt at sammenkalde titusinder af mennesker i Las Vegas i begyndelsen af januar 2021 for at mødes og i egen person gøre forretninger,” siger han.

Den virtuelle messe finder sted i dagene 6.-9. januar næste år, og ifølge arrangørerne vil der blandt andet være hovedtaler og konferencer, produktpræsentationer og mulighed for at møde producenter, førende personligheder og forretningsforbindelser ved hjælp af moderne kommunikationsteknologi.

En smule IFA i september

Messens sociale dimension – muligheden for at møde kolleger og konkurrenter og få ny inspiration – vil en digital messe næppe kunne tilfredsstille. På den måde deler CES skæbne med en masse andre nationale og internationale messer, som også har måtte se hallerne stå tomme i år. Blandt dem er IFA, Mobile World Congress, Google I/O og Geneva International Motor Show for at nævne nogle få.

Se også:  Nu skal bærbare have skærmformatet 3:2 - 16:9 er måske på retur

IFA i Berlin til september vil ikke blive helt menneskeforladt i år. Der er planlagt en række taler og produktpræsentationer for udvalgte fagfolk og tech-journalister (herunder AOD). Men også her vil den fysiske messe være et minde fra i fjor.

CTA lover, at CES i Las Vegas vender tilbage i 2022, og her vil man ifølge arrangøren forene “de bedste elementer fra et fysisk og digitalt show”.


TAGS
CES
IFA
Messe

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S