Home » NAS » Kæmpe harddisk til den pladshungrende
Kæmpe harddisk til den pladshungrende

Kæmpe harddisk til den pladshungrende

Share

Hvis du står og mangler en harddisk til din hjemme-NAS eller til det lille kontor, hvor belastningerne ikke er 24/7, er denne harddisk et sikkert valg

En harddisk er ikke bare en harddisk, og det er meget mere end drevenes hastighed og energiforbrug, der betyder noget.
Det gælder i endnu højere grad, hvis harddisken skal placeres i et andet miljø end den klassiske stationære computer. Der stilles specielle krav til harddiske, som skal anvendes i en NAS. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket drev, man anvender i sin NAS.

Skabt med tanke for NAS

Western Digital råder over en lang række harddisk-serier i deres produktportefølje, og de er hver især målrettet et bestemt brugsscenarie.
WD RED er Western Digitals serie af harddiske til brug i NAS’er i hjemmet samt til mindre kontorer. De vil typisk bliver brugt i kabinetbaserede NAS’er med op til fire eller fem drevpladser, men de anbefales generelt i NAS’er helt op til otte drevpladser.

[pt id=’2033293′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”WD RED WD60EFRX ligner udadtil enhver anden harddisk. Det er det indre som gør forskellen.”‘]

WD RED WD60EFRX ligner udadtil enhver anden harddisk. Det er det indre, som gør forskellen.

Som en biting nævner Western Digital også, at WD RED-serien er velegnet til brug i pc’er i forbindelse med raid-opsætninger. Meget sandsynligvis grundet den forbedrede holdbarhed, som RED-drevene råder over.
Til brug i NAS’er med 8 til 16 drevpladser, hvor arbejdsbelastningerne er hårdere, er WD RED Pro blevet lanceret.

Se også:  WD My Passport SSD [TEST]: Bundsolid men lidt for dyr

Western Digital WD RED WD60EFRX, som vi har testet her, er en 3,5″ SATA 6.0 Gb/s-harddisk med en kapacitet på 6 TB, hvilket gør den til det største drev i RED-serien. RED-drevene kan nu købes i udgaver fra 750 GB til og med 6 TB. Drevet er udstyret med en cache på 64 MB.

De særlige kendetegn

WD RED WD60EFRX leveres med tre års garanti. Den gennemsnitlige tid mellem forventede fejl, MTBF, er angivet til en million timer. Det er naturligvis i sig selv ingen garanti for, at der ikke opstår problemer.
Det, der virkeligt udgør forskellen mellem en WD RED som denne og en almindelig harddisk, er den anvendte NASware 3.0 firmware, som sikrer optimal kompabilitet og dermed medvirker til større pålidelighed.

Se også:  Veldesignet og stille NAS til hjemmekontor og underholdning

Det er ikke en teknologi, man kan tage og føle på, men de WD RED-drev, vi har testet i NASer, har aldrig givet anledning til fejlmeddelelser, som vi har oplevet med andre almindelige harddiske.

3D Active Balance Plus sørger for, at drevets vibrationer mindskes, hvilket også mindsker støj. Den sekventielle hastighed er målt til 100,3 MB/s for læseoperationer, og 105,9 MB/s for skriveoperationer i raid 1-opsætning.


Western Digital WD RED WD60EFRX
  • Ydelse
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Med WD RED WD60EFRX får man en kæmpe harddisk, der er skræddersyet til brug i en NAS. Hastigheden afhænger af mange parametre, men stabilitet og kompatibilitet er de største dyder.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
nas
western digital

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S